Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtne Kareivji Uzkopšana Tīģeri
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Kripēns passt de bal in één keer door. Balgalvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gārnis is nu in balbezit. Balgalvis onderschept slim de pass. Balgalvis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Strazdiņš geeft een hoge lob. Krams is nu in balbezit. Paceplītis rent richting de bal. Krams verovert de bal door een tackle van achteren. Krams haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Runcis is nu in balbezit. Runcis geeft de bal voor. Klungelig pakt Fruicis de bal. Bārda is nu in balbezit. Bārda haalt uit met een fantastische trap. Bulūdis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Tūdaliņš kopt de bal weg. Kripēns is nu in balbezit. Kripēns passt de bal in één keer door. Balgalvis is nu in balbezit. Balgalvis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtne Kareivji 48%, Uzkopšana Tīģeri 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtne Kareivji - Uzkopšana Tīģeri 0:0

46e minuut.
Krams passt de bal zonder na te denken. Višņevs met een sublieme pass. Labnesis heeft problemen om de bal te vangen. Strazdiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Strazdiņš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Virskulis trapt de bal weg. Vējkrīģers kopt de bal weg. Balgalvis rent richting de bal. Balgalvis schiet op doel. Virskulis bokst de bal weg. Paal! Balgalvis is nu in balbezit. Balgalvis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtne Kareivji - Uzkopšana Tīģeri 1:0

62e minuut.
Strazdiņš kopt de bal weg. Kampars bereikt de bal nog maar net als eerste. Tūdaliņš maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tūdaliņš naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Gailītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaļums onderschept slim de pass. Gārnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaļums verovert de bal door een tackle van achteren. Vaļums geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bārda geeft de bal voor. Kampars bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampars probeert naar een medespeler te passen. Krams rent richting de bal. Krams schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtne Kareivji 59%, Uzkopšana Tīģeri 41%.
Celtne Kareivji - Uzkopšana Tīģeri 1:0