Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ICHERISHEHER FK DAGKESEMEN FC
atack Tactiek 442
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 48.6
very good Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


10e minuut.
Vozábal verovert de bal door een tackle van achteren. Sršeň bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe is nu in balbezit. Sršeň onderschept slim de pass. Sršeň schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lysaker is nu in balbezit. Lysaker probeert naar een medespeler te passen. Buljugić rent richting de bal. Atamanencu onderschept slim de pass. Atamanencu haalt uit met een fantastische trap. Zarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Shcheglov met de inworp. Vozábal rent richting de bal. Vozábal passt de bal zonder na te denken. Sršeň bereikt de bal nog maar net als eerste. Sršeň haalt uit met een fantastische trap. Craia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Quispe rent richting de bal. Quispe geeft een hoge lob. Wasiewicz rent richting de bal. Atamanencu verovert de bal door een tackle van achteren. Atamanencu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ICHERISHEHER FK 45%, DAGKESEMEN FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ICHERISHEHER FK - DAGKESEMEN FC 0:0

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Craia niet meer kan verder spelen. Lobonţ komt het veld opgelopen.

53e minuut.
abbati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquina onderschept slim de pass. Sršeň rent richting de bal. Sršeň haalt uit met een fantastische trap. Lobonţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - DAGKESEMEN FC 1:0

56e minuut.
Lénárd onderschept slim de pass. Farmer is nu in balbezit. Sevgi verovert de bal door een tackle van achteren. Sevgi geeft de bal voor. Pasquina maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Sršeň rent richting de bal. Vozábal met een sublieme pass. Pasquina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquina haalt uit met een fantastische trap. Lobonţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Jaskóła komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Sevgi rent richting de bal. Farmer geeft de bal voor. Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz haalt uit met een fantastische trap. Zarov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ICHERISHEHER FK - DAGKESEMEN FC 1:1

69e minuut.
Bajera rent richting de bal. Met opzet legt Vozábal zijn tegenspeler op de grond. Bajera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pimienta komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Shcheglov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pasquina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vozábal rent richting de bal. Pasquina rent richting de bal. Pasquina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquina verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquina passt de bal zonder na te denken. Sršeň rent richting de bal. Sršeň draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Quispe rent richting de bal. Quispe met een sublieme pass. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła schiet op doel. Zarov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

88e minuut.
Sevgi onderschept slim de pass. Farmer probeert naar een medespeler te passen. Buljugić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ICHERISHEHER FK 37%, DAGKESEMEN FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ICHERISHEHER FK - DAGKESEMEN FC 1:1