Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Richmond Tisha
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 39
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 50.4
weak Schieten very good
weak Passen very good
poor Verdedigen solid


4e minuut.
Ababio is nu in balbezit. Boza onderschept slim de pass. Boza met een sublieme pass. Bencomo is nu in balbezit. Bencomo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nkrumah geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pflaume met de inworp. Boza geeft een lange en hoge pass. Bencomo springt en kopt de bal. Stafford bokst de bal weg.

11e minuut.
Pflaume zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mofat bereikt de bal nog maar net als eerste. Boza onderschept slim de pass. Boza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Richmond - Tisha 0:1

13e minuut.
Popielarz kopt de bal weg. Bencomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amankwa begaat een overtreding. Bencomo raakt geblesseerd tijdens het duel. Trosiński komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pflaume met een sublieme pass. Boza rent richting de bal. Boza passt de bal met de wreef. Bencomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencomo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Boza verovert de bal door een tackle van achteren. Boza passt de bal zonder na te denken. Bencomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencomo haalt uit met een fantastische trap. Stafford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Richmond - Tisha 0:2

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Stafford niet meer kan verder spelen. Dormon komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Trosiński kopt de bal weg. Bencomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencomo speelt de bal door. Klungelig pakt Boza de bal. Boza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Richmond - Tisha 0:3

27e minuut.
Bencomo verovert de bal door een tackle van achteren. Boza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencomo is nu in balbezit. Boza bereikt de bal nog maar net als eerste. Boza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Richmond - Tisha 0:4

27e minuut.
Simon met een sublieme pass. Sarpong heeft problemen om de bal te vangen. Sarpong met een sublieme pass. Bencomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencomo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Illyés verovert de bal door een tackle van achteren. Illyés passt de bal in één keer door. Bencomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boza bereikt de bal nog maar net als eerste. Boza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Boza bereikt de bal nog maar net als eerste. Boza draait met de bal, schiet en ... Nkrumah verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pflaume neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Amankwa geeft een lange en hoge pass. Colţan kopt de bal weg. Boateng probeert de bal met de borst te controleren. Boza bereikt de bal nog maar net als eerste. Boza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bencomo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Richmond 83%, Tisha 17%.
AFC Richmond - Tisha 0:4

48e minuut.
Klungelig pakt Bencomo de bal. Bencomo passt de bal met de wreef. Popielarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Popielarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popielarz geeft een hoge lob. Dormon bokst de bal weg. Amankwa heeft problemen om de bal te vangen. Boza is nu in balbezit. Boza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Richmond - Tisha 0:5

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matamala komt het veld opgelopen. Siciński komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dormon niet meer kan verder spelen. Owusu komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Simon rent richting de bal. Trosiński met een sublieme pass. Bencomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński rent richting de bal. Siciński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Boateng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ababio is nu in balbezit. Siciński verovert de bal door een tackle van achteren. Siciński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Boateng verovert de bal door een tackle van achteren. Boateng geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butucea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popielarz geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Mofat speelt de bal door. Butucea heeft problemen om de bal te vangen. Sarpong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sarpong moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sarpong schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

64e minuut.
Siciński heeft problemen om de bal te vangen. Siciński speelt de bal door. Bencomo is nu in balbezit. Bencomo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nkrumah de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Richmond - Tisha 0:6

72e minuut.
Colţan met een sublieme pass. Pflaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaume passt de bal met de wreef. Siciński rent richting de bal. Siciński geeft een hoge lob. Owusu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mofat is nu in balbezit. Siciński onderschept slim de pass. Siciński passt de bal in één keer door. Bencomo heeft problemen om de bal te vangen. Bencomo haalt uit met een fantastische trap. Owusu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Popielarz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nkrumah is nu in balbezit. Nkrumah passt de bal met de wreef. Siciński rent richting de bal. Siciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Richmond - Tisha 0:7

82e minuut.
Inworp. Turulja komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Pflaume is nu in balbezit. Pflaume met een sublieme pass. Popielarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielarz schiet op doel. Owusu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Richmond - Tisha 0:8

85e minuut.
Pflaume kopt de bal weg. Mofat kan de bal niet met de borst controleren. Siciński is nu in balbezit. Turulja is nu in balbezit. Turulja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Popielarz kopt de bal weg. Siciński rent richting de bal. Siciński passt de bal zonder na te denken. Turulja is nu in balbezit. Turulja schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Owusu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Butucea passt de bal zonder na te denken. Popielarz rent richting de bal. Popielarz met een sublieme pass. Turulja bereikt de bal nog maar net als eerste. Turulja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Richmond 80%, Tisha 20%.
AFC Richmond - Tisha 0:8