Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chenglong Danshuiyu Sandezi Jianlibao
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Guohua geeft een lange en hoge pass. Zhongsheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongsheng passt de bal zonder na te denken. Guodong is nu in balbezit. Guodong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lianqiang rent richting de bal. Guodong rent richting de bal. Qiyue rent richting de bal. Zhongsheng verovert de bal door een tackle van achteren. Zhongsheng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Longyuan probeert naar een medespeler te passen. Guohua rent richting de bal. Guohua passt de bal in één keer door. Xuanye bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuanye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Qiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Guodong onderschept slim de pass. Lianqiang begaat een overtreding. Lianqiang krijgt een gele kaart. Guodong wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Guodong kan niet meer verder spelen. Nannan komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Qiyue probeert de bal aan de voet te houden. Zhongsheng is nu in balbezit. Zhongsheng passt de bal in één keer door. Xuanye bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuanye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zhongsheng onderschept slim de pass. Zhongsheng speelt de bal door. Guanghui is nu in balbezit. Nannan onderschept slim de pass. Nannan schiet op doel. Anliang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jiangli zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Guohua de bal. Nannan is nu in balbezit. Nannan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Danshuiyu - Sandezi Jianlibao 0:1

40e minuut.
Lianqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongsheng bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lianqiang. Lianqiang krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

42e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guohua zal de hoekschop nemen. Shuangjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Nannan rent richting de bal. Nannan haalt uit met een fantastische trap. Anliang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Danshuiyu - Sandezi Jianlibao 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chenglong Danshuiyu 53%, Sandezi Jianlibao 47%.
Chenglong Danshuiyu - Sandezi Jianlibao 0:2

51e minuut.
Xiang kopt de bal weg. Yanzhu rent richting de bal. Nannan verovert de bal door een tackle van achteren. Nannan draait met de bal, schiet en ... Anliang probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Jiakang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lihong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jiakang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jiakang kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Baohua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Danshuiyu - Sandezi Jianlibao 1:2

70e minuut.
Qiyue verovert de bal door een tackle van achteren. Qiyue met een sublieme pass. Wenmao probeert naar een medespeler te passen. Jiakang rent richting de bal. Jiakang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Qiyue geeft een hoge lob. Daar is Mingfeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuanye rent richting de bal. Xuanye schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lihong de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chenglong Danshuiyu - Sandezi Jianlibao 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chenglong Danshuiyu 65%, Sandezi Jianlibao 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chenglong Danshuiyu - Sandezi Jianlibao 2:2