Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Métalurgistes Merveilleux Soldats Rouges
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Consbruck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duhr is nu in balbezit. Duhr speelt de bal door. Cerf is nu in balbezit. Cerf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Baddé rent richting de bal. Henkes onderschept slim de pass. Henkes speelt de bal door. Kellen is nu in balbezit. Kellen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Omerasevic is nu in balbezit. Pauly verovert de bal door een tackle van achteren. Pauly probeert naar een medespeler te passen. Cerf rent richting de bal. Cerf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Storck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beckius bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckius geeft een hoge lob. Cerf bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kellen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellen probeert naar een medespeler te passen. Henkes is nu in balbezit. Henkes haalt uit met een fantastische trap. Pace probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Baddé rent richting de bal. Kellen verovert de bal door een tackle van achteren. Kellen probeert naar een medespeler te passen. Henkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Henkes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Métalurgistes Merveilleux 49%, Soldats Rouges 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Métalurgistes Merveilleux - Soldats Rouges 0:0

46e minuut.
Henkes verovert de bal door een tackle van achteren. Henkes speelt de bal door. Consbruck is nu in balbezit. Cerf onderschept slim de pass. Cerf schiet op doel. Lenners verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia speelt de bal door. Daar is Gira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henkes is nu in balbezit. Henkes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dürrer probeert naar een medespeler te passen. Henkes rent richting de bal. Duhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Henkes verovert de bal door een tackle van achteren. Henkes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Baddé is nu in balbezit. Baddé geeft een lange en hoge pass. Cerf is nu in balbezit. Beckius bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Cerf bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckius rent richting de bal. Dürrer is nu in balbezit. Beckius bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Métalurgistes Merveilleux - Soldats Rouges 0:1

90e minuut.
Inworp. Melsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duhr rent richting de bal. Kellen onderschept slim de pass. Kellen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Métalurgistes Merveilleux 42%, Soldats Rouges 58%.
Métalurgistes Merveilleux - Soldats Rouges 0:1