Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sepahan Tārikh Gerān Asbāb-bāzi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Tiabi onderschept slim de pass. Tiabi passt de bal zonder na te denken. Adjoulnaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafigdoost onderschept slim de pass. Rafigdoost draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sepahan Tārikh - Gerān Asbāb-bāzi 1:0

7e minuut.
Rafigdoost passt de bal in één keer door. Ejukezi rent richting de bal. El Hadden legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! El Hadden krijgt een gele kaart. Ejukezi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ejukezi kan niet meer verder spelen. Lahcen komt het veld opgelopen. Rafigdoost zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sepahan Tārikh - Gerān Asbāb-bāzi 2:0

13e minuut.
Doeltrap. Asma met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Adjoulnaja de bal. Rafigdoost bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafigdoost haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sepahan Tārikh - Gerān Asbāb-bāzi 3:0

30e minuut.
Siamiadi rent richting de bal. Siamiadi met een sublieme pass. Allagui is nu in balbezit. Nirumand is nu in balbezit. Nirumand draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sepahan Tārikh - Gerān Asbāb-bāzi 3:1

38e minuut.
Al Nasshar is nu in balbezit. Al Nasshar geeft de bal voor. Chedli is nu in balbezit. Lahcen onderschept slim de pass. Lahcen schiet op doel. Asma bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sepahan Tārikh - Gerān Asbāb-bāzi 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sepahan Tārikh 40%, Gerān Asbāb-bāzi 60%.
Sepahan Tārikh - Gerān Asbāb-bāzi 4:1

64e minuut.
Rapp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nirumand is nu in balbezit. Nirumand passt de bal zonder na te denken. Mehani rent richting de bal. Mehani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rafigdoost met een sublieme pass. Allagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Allagui speelt de bal door. Daar is Nirumand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nirumand schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Fekih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sepahan Tārikh - Gerān Asbāb-bāzi 4:2

79e minuut.
Adjoulnaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmadani passt de bal met de wreef. Lahcen is nu in balbezit. Lahcen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Al Nasshar onderschept slim de pass. Jalmadani is nu in balbezit. Allagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Nirumand is nu in balbezit. Nirumand schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jafari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adjoulnaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafigdoost is nu in balbezit. Rafigdoost draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Nirumand de bal. Allagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmadani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jalmadani krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Adjoulnaja geeft de bal voor. Nirumand heeft problemen om de bal te vangen. Nirumand speelt de bal door. Allagui bereikt de bal nog maar net als eerste. Allagui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sepahan Tārikh 48%, Gerān Asbāb-bāzi 52%.
Sepahan Tārikh - Gerān Asbāb-bāzi 4:2