Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smoke United Almighty Centuri
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Mee geeft de bal voor. Nandi rent richting de bal. Nandi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chia de bal. Chia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vairavan geeft een hoge lob. Inworp. Kee met de inworp. Chin rent richting de bal. Chin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Leo rent richting de bal. Leo geeft de bal voor. Devan is nu in balbezit. Devan draait met de bal, schiet en ... How werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoke United - Almighty Centuri 0:1

29e minuut.
Nandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Woo bereikt de bal nog maar net als eerste. Woo passt de bal met de wreef. Perisamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Perisamy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smoke United - Almighty Centuri 1:1

34e minuut.
Teo bereikt de bal nog maar net als eerste. Teo probeert naar een medespeler te passen. Devan is nu in balbezit. Chin is nu in balbezit. Chin schiet op doel. How verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Foo zal de hoekschop nemen. Woo kopt de bal weg. Devan rent richting de bal. Devan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoke United - Almighty Centuri 1:2

40e minuut.
Inworp. Nam met de inworp. Peng Siong rent richting de bal. Chin verovert de bal door een tackle van achteren. Chin speelt de bal door. Paal! How met een sublieme pass. Chia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Foo de bal onder controle te krijgen. Mee onderschept slim de pass. Mee probeert naar een medespeler te passen. Nandi rent richting de bal. Nandi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoke United 56%, Almighty Centuri 44%.
Smoke United - Almighty Centuri 1:2

62e minuut.
Inworp. Teo met een snelle inworp. Mee geeft een lange en hoge pass. Woo bereikt de bal nog maar net als eerste. Woo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Vairavan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chin is nu in balbezit. Vairavan begaat een overtreding. Vairavan krijgt een gele kaart.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leo met de inworp. Kee is nu in balbezit. Kee passt de bal zonder na te denken. Leo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Chia kopt de bal weg. Chin rent richting de bal. Vairavan rent richting de bal. Chin onderschept slim de pass. Chin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kee rent richting de bal. Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Nam speelt de bal door. Nandi rent richting de bal. Nandi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smoke United - Almighty Centuri 2:2

90e minuut.
Peng Siong kan de bal niet met de borst controleren. Peng Siong probeert naar een medespeler te passen. Nandi is nu in balbezit. Nandi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smoke United - Almighty Centuri 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoke United 47%, Almighty Centuri 53%.
Smoke United - Almighty Centuri 3:2