Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalium Esplanade LFC All Stars
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Wee rent richting de bal. Tam bereikt de bal nog maar net als eerste. Wee onderschept slim de pass. Wee draait met de bal, schiet en ... Tee probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Kumavelu passt de bal met de wreef. Guan is nu in balbezit. Guan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wee de bal. Wee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalium Esplanade - LFC All Stars 1:0

19e minuut.
Tai probeert naar een medespeler te passen. Wee bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniady is nu in balbezit. Wee onderschept slim de pass. Wee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tai rent richting de bal. Tai geeft een lange en hoge pass. Tam bereikt de bal nog maar net als eerste. Wee onderschept slim de pass. Wee draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalium Esplanade 50%, LFC All Stars 50%.
Kalium Esplanade - LFC All Stars 1:0

66e minuut.
Guan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baskaran komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Er speelt de bal door. Nan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samivelu. Samivelu krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Siow met een sublieme pass. Baskaran rent richting de bal. Baskaran passt de bal met de wreef. Wee is nu in balbezit. Wee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Hong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huat heeft problemen om de bal te vangen. Huat passt de bal in één keer door. Moorthy rent richting de bal. Moorthy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu passt de bal zonder na te denken. Kumavelu is nu in balbezit. Moorthy verovert de bal door een tackle van achteren. Moorthy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalium Esplanade 37%, LFC All Stars 63%.
Kalium Esplanade - LFC All Stars 1:0