Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samit Mayia Sahel Bekere
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Tizie geeft een hoge lob. Mudakar rent richting de bal. Met opzet legt Krid zijn tegenspeler op de grond. Krid krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Khouaja is nu in balbezit. Khouaja passt de bal in één keer door. Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Ab Abel Udarnah schiet op doel. Rouissi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gubsi rent richting de bal. Gubsi met een sublieme pass. Melliti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mudakar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mudakar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Limam geeft de bal voor. Hurajah kopt de bal weg. Krid speelt de bal door. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah draait met de bal, schiet en ... Marzouki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Bin-Amin met een sublieme pass. Mudakar is nu in balbezit. Krid schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Krid moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Krid schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Baaji trapt de bal weg van het doel. Tlemçani is nu in balbezit. Gubsi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gubsi krijgt een gele kaart. Tlemçani moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tlemçani kan niet meer verder spelen.

26e minuut.
Ghazghazi passt de bal zonder na te denken. Yassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yassen passt de bal in één keer door. Khouaja is nu in balbezit. Khouaja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Marzouki met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Melliti de bal. Melliti passt de bal met de wreef. Mudakar rent richting de bal. Mudakar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Mayia - Sahel Bekere 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Mayia 44%, Sahel Bekere 56%.
Samit Mayia - Sahel Bekere 1:0

52e minuut.
Bin-Amin rent richting de bal. Bin-Amin geeft de bal voor. Klungelig pakt Melliti de bal. Mudakar rent richting de bal. Mudakar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Baaji met een harde bal richting middenveld. Bin-Amin kopt de bal weg. Klungelig pakt Yassen de bal. Mudakar is nu in balbezit. Mudakar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Mayia - Sahel Bekere 2:0

88e minuut.
Machranai passt de bal met de wreef. Melliti is nu in balbezit. Melliti passt de bal in één keer door. Mudakar is nu in balbezit. Mudakar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Gubsi is nu in balbezit. Gubsi met een sublieme pass. Melliti is nu in balbezit. Melliti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Mayia 32%, Sahel Bekere 68%.
Samit Mayia - Sahel Bekere 2:0