Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-27 21:30
  • Competitiewedstrijd: Botola D2.03
  • Stadion: Mabina Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2876
Mabina CODM MoHaMMeDiA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Zniti rent richting de bal. Boughanmi rent richting de bal. Boughanmi passt de bal zonder na te denken. Khalilo rent richting de bal. Khalilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mabina - CODM MoHaMMeDiA 0:1

9e minuut.
Sabir met een sublieme pass. Qasemi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khalilo. Khalilo krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Nasri heeft problemen om de bal te vangen. Elabaasi onderschept slim de pass. Elabaasi passt de bal met de wreef. Khalilo is nu in balbezit. Khalilo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kamali geeft de bal voor. Elabaasi heeft problemen om de bal te vangen. Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Elabaasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elabaasi schiet op doel. Alaoui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Khalilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalilo haalt uit met een fantastische trap. Alaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mabina - CODM MoHaMMeDiA 0:2

19e minuut.
Nasri verovert de bal door een tackle van achteren. Nasri geeft de bal voor. Boughanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniti verovert de bal door een tackle van achteren. Zniti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mabina - CODM MoHaMMeDiA 1:2

27e minuut.
Kamali rent richting de bal. Kamali probeert naar een medespeler te passen. Nasri rent richting de bal. Elabaasi onderschept slim de pass. Elabaasi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mabina - CODM MoHaMMeDiA 1:3

39e minuut.
Sabir bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabir passt de bal met de wreef. Zniti rent richting de bal. Zniti schiet op doel. Khalid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mabina - CODM MoHaMMeDiA 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mabina 55%, CODM MoHaMMeDiA 45%.
Mabina - CODM MoHaMMeDiA 2:3

51e minuut.
Faraj passt de bal in één keer door. Ziadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadi geeft een hoge lob. Khalilo is nu in balbezit. Khalilo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ghaouati heeft problemen om de bal te vangen. Sabir rent richting de bal. Sabir passt de bal in één keer door. Zniti rent richting de bal. Zniti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Elabaasi speelt de bal door. Khalilo is nu in balbezit. Khatoui schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Khatoui moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Khatoui schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
Tabet trapt de bal weg. Ghaouati kopt de bal weg. Khalilo is nu in balbezit. Khalilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mabina - CODM MoHaMMeDiA 2:4

85e minuut.
Klungelig pakt Zniti de bal. Zniti passt de bal zonder na te denken. Kamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Elabaasi is nu in balbezit. Elabaasi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mabina 54%, CODM MoHaMMeDiA 46%.
Mabina - CODM MoHaMMeDiA 2:4