Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Triunfantes Soberanos FC Abejones
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Acosta probeert naar een medespeler te passen. Santos Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez rent richting de bal. Santos Ortiz onderschept slim de pass. Santos Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Campos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz passt de bal zonder na te denken. Cuellar is nu in balbezit. González Blanco onderschept slim de pass. González Blanco schiet op doel. Campos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
González Blanco rent richting de bal. González Blanco haalt uit met een fantastische trap. Mejia is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gomez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Campos bokst de bal weg. Klungelig pakt Martínez de bal. Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Triunfantes Soberanos - FC Abejones 0:1

27e minuut.
Gomez rent richting de bal. Gomez geeft de bal voor. González Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. González Blanco schiet op doel. Campos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Triunfantes Soberanos - FC Abejones 0:2

28e minuut.
Alarcón passt de bal zonder na te denken. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez speelt de bal door. Ortega rent richting de bal. Ortega schiet op doel. Menjívar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Triunfantes Soberanos 59%, FC Abejones 41%.
Triunfantes Soberanos - FC Abejones 0:2

50e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Acosta geeft een hoge lob. Herrera controleert de bal met de borst. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
González Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. González Blanco schiet op doel. Na een snelle pass probeert Martínez de bal onder controle te krijgen. Santos Ortiz rent richting de bal. Santos Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Triunfantes Soberanos 53%, FC Abejones 47%.
Triunfantes Soberanos - FC Abejones 0:2