Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Killers Tunas KnkCuba
No lesiones Tactiek ya1
43% Balbezit 57%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 72
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.4 gemiddelde waardering 44.8
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Zdrzałek rent richting de bal. Zdrzałek passt de bal in één keer door. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Bordes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:1

6e minuut.
Inworp. Montesinos met de inworp. Zdrzałek rent richting de bal. Zdrzałek geeft de bal voor. Piotrowicz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:2

7e minuut.
Klungelig pakt Leca de bal. Zdrzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Zdrzałek speelt de bal door. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz schiet op doel. Bordes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Bordes bokst de bal weg. Zdrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrzałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:3

8e minuut.
Jakk speelt de bal door. Daar is Eltem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eltem onderschept slim de pass. Zdrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrzałek draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Piekarczyk rent richting de bal. Piekarczyk met een sublieme pass. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:4

12e minuut.
Beijers met een sublieme pass. Zdrzałek rent richting de bal. Zdrzałek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Piotrowicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:5

12e minuut.
Zdrzałek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barata komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Fontani geeft de bal voor. Galić speelt de bal door. Klungelig pakt Piotrowicz de bal. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Bordes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:6

16e minuut.
Beijers met een sublieme pass. Montesinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesinos speelt de bal door. Barata rent richting de bal. Barata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:7

18e minuut.
Piotrowicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Montesinos de bal. Montesinos passt de bal met de wreef. Barata rent richting de bal. Barata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jakk rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piekarczyk met de inworp. Piotrowicz kan de bal niet met de borst controleren. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap. Bordes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piekarczyk zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Barata de bal. Barata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:8

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piekarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galić bereikt de bal nog maar net als eerste. Galić draait met de bal, schiet en ... Barata rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Montesinos zal de hoekschop nemen. Piekarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:9

24e minuut.
Smyczyński met een sublieme pass. Tikvica rent richting de bal. Tikvica passt de bal zonder na te denken. Barata rent richting de bal. Barata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fontani geeft de bal voor. Montesinos rent richting de bal. Montesinos speelt de bal door. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barata is nu in balbezit. Barata haalt uit met een fantastische trap. Bordes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:10

26e minuut.
Trudić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piekarczyk met de inworp. Galić rent richting de bal. Galić met een sublieme pass. Bordes bokst de bal weg. Barata is nu in balbezit. Barata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:11

28e minuut.
Dumitriu geeft een hoge lob. Montesinos is nu in balbezit. Montesinos passt de bal in één keer door. Piotrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Piotrowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Barata met de inworp. Montesinos rent richting de bal. Montesinos passt de bal zonder na te denken. Piekarczyk rent richting de bal. Piekarczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piekarczyk is nu in balbezit. Piekarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:12

32e minuut.
Montesinos met een snelle inworp. Barata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barata passt de bal zonder na te denken. Sarotti rent richting de bal. Galić speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Beijers is nu in balbezit. Klungelig pakt Galić de bal. Galić passt de bal zonder na te denken. Barata rent richting de bal. Barata draait met de bal, schiet en ... Bordes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Montesinos controleert de bal met de borst. Montesinos passt de bal met de wreef. Piotrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap. Bordes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:13

37e minuut.
Sarotti is nu in balbezit. Sarotti met een sublieme pass. Piekarczyk probeert naar een medespeler te passen. Barata rent richting de bal. Barata schiet op doel. Bordes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barata heeft problemen om de bal te vangen. Barata haalt uit met een fantastische trap. Bordes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Piotrowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gardašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardašević passt de bal met de wreef. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:14

39e minuut.
Leca is nu in balbezit. Barata onderschept slim de pass. Barata speelt de bal door. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bordes trapt de bal weg van het doel. Stănciulescu is nu in balbezit. Stănciulescu geeft een lange en hoge pass. Barata rent richting de bal. Barata haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:15

42e minuut.
Montesinos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barata met een sublieme pass. Mazzocca speelt de bal door. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bordes probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montesinos met een snelle inworp. Barata speelt de bal door. Piotrowicz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:16

45e minuut.
Stănciulescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montesinos met een snelle inworp. Barata met een sublieme pass. Bordes met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Montesinos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Killers Tunas 90%, KnkCuba 10%.
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:17

46e minuut.
Barata speelt de bal door. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz schiet op doel. Bordes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:18

47e minuut.
Daar is Jakk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piekarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarczyk probeert naar een medespeler te passen. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Bordes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:19

49e minuut.
Stănciulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Leca rent richting de bal. Piotrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Bordes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:20

51e minuut.
Daar is Allighi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allighi onderschept slim de pass. Barata probeert naar een medespeler te passen. Piotrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Piotrowicz schiet op doel. Bordes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piekarczyk is nu in balbezit. Piekarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:21

52e minuut.
Klungelig pakt Leca de bal. Leca speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montesinos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barata met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Montesinos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barata rent richting de bal. Barata passt de bal met de wreef. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Piekarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Piekarczyk passt de bal met de wreef. Barata rent richting de bal. Barata draait met de bal, schiet en ... Bordes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Piotrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:22

57e minuut.
Galić is nu in balbezit. Galić probeert naar een medespeler te passen. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz schiet op doel. Bordes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:23

59e minuut.
Barata onderschept slim de pass. Barata speelt de bal door. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz schiet op doel. Bordes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:24

61e minuut.
Gardašević onderschept slim de pass. Gardašević met een sublieme pass. Klungelig pakt Barata de bal. Barata schiet op doel. Bordes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:25

63e minuut.
Knizia is nu in balbezit. Knizia passt de bal zonder na te denken. Barata is nu in balbezit. Barata draait met de bal, schiet en ... Bordes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Barata rent richting de bal. Barata passt de bal zonder na te denken. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap. Bordes probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Montesinos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Montesinos met een snelle inworp. Barata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barata passt de bal in één keer door. Piekarczyk is nu in balbezit. Piekarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Klungelig pakt Mazzocca de bal. Gardašević is nu in balbezit. Gardašević passt de bal in één keer door. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Piekarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piekarczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Galić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beijers rent richting de bal. Beijers met een sublieme pass. Barata rent richting de bal. Barata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:26

73e minuut.
Barata rent richting de bal. Barata met een sublieme pass. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Bordes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:27

74e minuut.
Smyczyński speelt de bal door. Inworp. Piekarczyk met een snelle inworp. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz schiet op doel. Bordes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Piotrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:28

75e minuut.
Beijers rent richting de bal. Beijers geeft een lange en hoge pass. Piekarczyk probeert naar een medespeler te passen. Barata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barata schiet op doel. Bordes bokst de bal weg. Barata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:29

76e minuut.
Barata met een sublieme pass. Daar is Knizia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knizia passt de bal in één keer door. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Bordes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dumitriu kopt de bal weg. Barata is nu in balbezit. Barata met een sublieme pass. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap. Bordes bokst de bal weg. Piekarczyk is nu in balbezit. Piekarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:30

79e minuut.
Piekarczyk speelt de bal door. Galić probeert naar een medespeler te passen. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz schiet op doel. Bordes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:31

81e minuut.
Galić speelt de bal door. Barata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barata haalt uit met een fantastische trap. Piotrowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:32

84e minuut.
Gardašević rent richting de bal. Gardašević passt de bal met de wreef. Barata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barata haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Montesinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesinos passt de bal zonder na te denken. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz schiet op doel. Bordes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dumitriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesinos verovert de bal door een tackle van achteren. Montesinos passt de bal met de wreef. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Bordes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Galić bereikt de bal nog maar net als eerste. Galić probeert naar een medespeler te passen. Piotrowicz rent richting de bal. Piotrowicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:33

90e minuut.
Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Piotrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piotrowicz met een sublieme pass. Barata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bordes trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barata met een snelle inworp. Piotrowicz is nu in balbezit. Piotrowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bordes trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montesinos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barata probeert naar een medespeler te passen. Bordes bokst de bal weg. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:34

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Killers Tunas 88%, KnkCuba 12%.
Real Killers Tunas - KnkCuba 0:34