Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sogod Soccers Hard Falcons
ph Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


19e minuut.
Gannod verovert de bal door een tackle van achteren. Gannod geeft een hoge lob. Garracini geeft een lange en hoge pass. Riccardi rent richting de bal. Riccardi draait met de bal, schiet en ... Bathan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Marincea niet meer kan verder spelen. Pisani komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Ozelami is nu in balbezit. Gamol is nu in balbezit. Ozelami onderschept slim de pass. Ozelami geeft een lange en hoge pass. Riccardi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Carey kopt de bal weg. Inworp. Falleiro met de inworp. Vanderschelden rent richting de bal. Vanderschelden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sogod Soccers 44%, Hard Falcons 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sogod Soccers - Hard Falcons 0:0

49e minuut.
Yusi passt de bal in één keer door. Gamol met een sublieme pass. Aleksanyan is nu in balbezit. Oreta onderschept slim de pass. Oreta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Sârgu passt de bal in één keer door. Vanderschelden is nu in balbezit. Vanderschelden passt de bal zonder na te denken. Riccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riccardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sogod Soccers - Hard Falcons 1:0

56e minuut.
Manayan geeft de bal voor. Inworp. Babics met de inworp. Vanderschelden rent richting de bal. Vanderschelden geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Gannod zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yusi met een sublieme pass. Oreta is nu in balbezit. Oreta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Izazola passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sumanpong met een snelle inworp. Datoon is nu in balbezit. Datoon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garracini met de inworp. Falleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Falleiro geeft de bal voor. Riccardi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sogod Soccers - Hard Falcons 2:0

77e minuut.
Carey kopt de bal weg. Ozelami rent richting de bal. Vanderschelden rent richting de bal. Riccardi rent richting de bal. Riccardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Carey geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falleiro met een snelle inworp. Klungelig pakt Vanderschelden de bal. Vanderschelden schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Yusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu is nu in balbezit. Vanderschelden is nu in balbezit. Vanderschelden draait met de bal, schiet en ... Carey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sogod Soccers 29%, Hard Falcons 71%.
Sogod Soccers - Hard Falcons 2:0