Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Union Crazy Sphere
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Ochoa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Madrigal de bal. Maglasang is nu in balbezit. Maglasang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Union - Crazy Sphere 1:0

31e minuut.
Cabanit geeft de bal voor. Inworp. Tacdol met een snelle inworp. Saymo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saymo passt de bal zonder na te denken. Adriano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Union 53%, Crazy Sphere 47%.
Infamous Union - Crazy Sphere 1:0

62e minuut.
Gannod rent richting de bal. Gannod geeft een lange en hoge pass. Lumungsod kopt de bal weg. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Union - Crazy Sphere 2:0

64e minuut.
Cua kopt de bal weg. Lumungsod rent richting de bal. Undayan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Undayan krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Cabanit bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanit geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Undayan de bal. Undayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Union - Crazy Sphere 2:1

74e minuut.
Cua is nu in balbezit. Caharian rent richting de bal. Madayag bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglasang rent richting de bal. Maglasang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Union - Crazy Sphere 3:1

79e minuut.
Sisante is nu in balbezit. Sisante geeft een hoge lob. Gannod probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maglasang bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglasang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Union 42%, Crazy Sphere 58%.
Infamous Union - Crazy Sphere 3:1