Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parque AC Bot del Sud
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cubero is nu in balbezit. Cubero geeft de bal voor. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart haalt uit met een fantastische trap. Cortés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Parque AC - Bot del Sud 1:0

7e minuut.
Inworp. Elias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bueso de bal. Bueso schiet op doel. Pérez Valle springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Stewart rent richting de bal. Pérez Valle rent richting de bal. Stewart rent richting de bal. Pérez Valle is nu in balbezit. Pérez Valle schiet op doel. Cortés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Flamenco met een snelle inworp. Cueva is nu in balbezit. Cano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cueva raakt geblesseerd tijdens het duel. Cueva zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Benegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Benegas met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bueso geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Cortés niet meer kan verder spelen. Azzad komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parque AC 41%, Bot del Sud 59%.
Parque AC - Bot del Sud 1:0

51e minuut.
Cano is nu in balbezit. Beltran bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltran speelt de bal door. Pérez Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Valle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Triminio heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stewart. Triminio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benegas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hansen kopt de bal weg. Carranza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cueva rent richting de bal. Cueva haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Benegas rent richting de bal. Stewart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benegas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Triminio met een snel genomen vrije trap. Zapatero controleert de bal met de borst. Hansen is nu in balbezit. Hansen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cueva met een sublieme pass. Beltran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano speelt de bal door. Cueva rent richting de bal. Cueva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parque AC 44%, Bot del Sud 56%.
Parque AC - Bot del Sud 1:0