Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawkab El-Saloum Akhdar Humur
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
weak Verdedigen hopeless


7e minuut.
Benoufella bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bouaoudia. Benoufella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sénac zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sandjak heeft problemen om de bal te vangen. Mansouri is nu in balbezit. Mansouri schiet op doel. Ramdane bokst de bal weg.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Belkaid de bal onder controle te krijgen. Taha kopt de bal weg. Tabet is nu in balbezit. Benoufella is nu in balbezit. Benoufella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bouaoudia is nu in balbezit. Benoufella verovert de bal door een tackle van achteren. Benoufella passt de bal zonder na te denken. Hamidou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamidou geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet met een sublieme pass. Bouaoudia is nu in balbezit. Bouaoudia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Harek de bal onder controle te krijgen. Lakhdar Hamina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawkab El-Saloum 49%, Akhdar Humur 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawkab El-Saloum - Akhdar Humur 0:0

49e minuut.
Tabet verovert de bal door een tackle van achteren. Bouaoudia rent richting de bal. Bouaoudia passt de bal in één keer door. Bouteflika rent richting de bal. Bouteflika draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ghafour geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brückner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taha rent richting de bal. Taha geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sandjak is nu in balbezit. Ouyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouyahia speelt de bal door. Mansouri heeft problemen om de bal te vangen. Mansouri schiet op doel. Ramdane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawkab El-Saloum 36%, Akhdar Humur 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawkab El-Saloum - Akhdar Humur 0:0