Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Filusa Bayer OC4200
41 3 2 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
21% Spel op eigen helft 79%
22 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 18
adequate Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Marquez speelt de bal door. Klungelig pakt Ascarrunz de bal. Ascarrunz speelt de bal door. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Knežić passt de bal in één keer door. Ascarrunz probeert naar een medespeler te passen. Marquez met een sublieme pass. Daar is Gijón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gijón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón onderschept slim de pass. Chacón passt de bal in één keer door. Daar is Gijón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gijón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Filusa - Bayer OC4200 1:0

14e minuut.
Bazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannella is nu in balbezit. Vannella passt de bal zonder na te denken. Chacón is nu in balbezit. Chacón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Filusa - Bayer OC4200 2:0

18e minuut.
Tano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascarrunz verovert de bal door een tackle van achteren. Ascarrunz geeft een hoge lob. Gijón rent richting de bal. Gijón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Ascarrunz probeert naar een medespeler te passen. Liguori rent richting de bal. Gijón verovert de bal door een tackle van achteren. Gijón schiet op doel. Notarpietro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filusa - Bayer OC4200 3:0

32e minuut.
Triulcio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marquez met een snelle inworp. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón draait met de bal, schiet en ... Notarpietro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Vannella met de inworp. Tano bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón maakt een afschuwelijke overtreding. Chacón krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Liguori bereikt de bal nog maar net als eerste. Liguori geeft de bal voor. Inworp. Marquez met een snelle inworp. Ascarrunz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vannella rent richting de bal. Vannella passt de bal in één keer door. Saracino rent richting de bal. Gijón rent richting de bal. Gijón draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Filusa - Bayer OC4200 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filusa 20%, Bayer OC4200 80%.
Filusa - Bayer OC4200 4:0

49e minuut.
Pergolizzi speelt de bal door. Vannella geeft een lange en hoge pass. Gijón rent richting de bal. Gijón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Banella rent richting de bal. Ascarrunz onderschept slim de pass. Ascarrunz passt de bal met de wreef. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filusa 22%, Bayer OC4200 78%.
Filusa - Bayer OC4200 4:0