Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Israel U21
T4213 Tactiek WC-Schweiz
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
45.4 gemiddelde waardering 44.8
good Schieten good
adequate Passen solid
solid Verdedigen good


10e minuut.
Elhadad geeft een lange en hoge pass. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lewis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lewis kan niet meer verder spelen. Kirwan komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Rahav bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonu verovert de bal door een tackle van achteren. Nonu passt de bal zonder na te denken. Considine rent richting de bal. Considine geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Gemmell met een sublieme pass. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine speelt de bal door. Woodhams rent richting de bal. Woodhams haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sharon onderschept slim de pass. Sharon met een sublieme pass. Crow is nu in balbezit. Shamir verovert de bal door een tackle van achteren. Shamir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Iwan met een snelle inworp. Elhadad met een sublieme pass. Rahav met een sublieme pass. Bouron is nu in balbezit. Bouron haalt uit met een fantastische trap. Gissing bokst de bal weg. Daar is Crow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shamir is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Shamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Shamir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Israel U21 0:1

30e minuut.
Sharon verovert de bal door een tackle van achteren. Sharon passt de bal in één keer door. Shamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Shamir draait met de bal, schiet en ... Gissing probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Israel U21 0:2

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soloman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bouron rent richting de bal. Bouron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Israel U21 0:3

36e minuut.
Iwan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Considine met de inworp. Gemmell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemmell geeft een hoge lob. Pitusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Rahav bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahav passt de bal zonder na te denken. Nonu heeft problemen om de bal te vangen. Bouron is nu in balbezit. Bouron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 47%, Israel U21 53%.
New Zealand U21 - Israel U21 0:3

47e minuut.
Rahav heeft problemen om de bal te vangen. Rahav geeft de bal voor. Bouron rent richting de bal. Bouron haalt uit met een fantastische trap. Gissing probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Azran is nu in balbezit. Woodhams verovert de bal door een tackle van achteren. Iwan speelt de bal door. Woodhams rent richting de bal. Woodhams draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Considine met de inworp. Gemmell geeft een lange en hoge pass. Richter maakt een snoekduik en kopt de bal. Pitusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Israel U21 1:3

62e minuut.
Inworp. Shmul komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kirwan geeft een hoge lob. Slouk kopt de bal weg. Azran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Woodhams is nu in balbezit. Woodhams haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Israel U21 2:3

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sa`adon komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Shmul met de inworp. Bouron kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kirwan. Bouron wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 50%, Israel U21 50%.
New Zealand U21 - Israel U21 2:3