Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-24 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Suomi U21 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 14468
Suomi U21 Nederland U21
I surrender Tactiek 5 2 1 2B
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
53.6 gemiddelde waardering 52
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Hardeveld passt de bal in één keer door. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tuomilaakso zal de hoekschop nemen. Salolatva maakt een snoekduik en kopt de bal. Schreuder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Saarensivu rent richting de bal. Saarensivu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Faber de bal. Mäkimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkimaa haalt uit met een fantastische trap. Schreuder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mäkimaa is nu in balbezit. Mäkimaa draait met de bal, schiet en ... Schreuder bokst de bal weg.

13e minuut.
Suorsa bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ginkel onderschept slim de pass. van Ginkel met een sublieme pass. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Tuomilaakso geeft de bal voor. Klungelig pakt Kotiniemi de bal. Zoetebier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotiniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Kotiniemi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Canjels kopt de bal weg. Rousku bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousku passt de bal met de wreef. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
van Ginkel is nu in balbezit. Suorsa rent richting de bal. Peters verovert de bal door een tackle van achteren. Peters draait met de bal, schiet en ... Viherlaakso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Nederland U21 0:1

31e minuut.
Schreuder met een sublieme pass. Tuomilaakso kopt de bal weg. Canjels bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotiniemi onderschept slim de pass. Kotiniemi schiet op doel. Schreuder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Min is nu in balbezit. Tuomilaakso verovert de bal door een tackle van achteren. Salolatva rent richting de bal. Salolatva schiet op doel. Schreuder probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rousku passt de bal met de wreef. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva passt de bal zonder na te denken. Mäkimaa rent richting de bal. Mäkimaa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 37%, Nederland U21 63%.
Suomi U21 - Nederland U21 0:1

49e minuut.
Min rent richting de bal. Mäkimaa onderschept slim de pass. Kotiniemi rent richting de bal. Kotiniemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suomi U21 - Nederland U21 1:1

53e minuut.
Peltokoski speelt de bal door. Zoetebier probeert de bal met de borst te controleren. Kum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kum schiet op doel. van Ginkel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viherlaakso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Inworp. Ukonmurto komt het veld opgelopen. Huhta komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wotte komt het veld opgelopen. van der Woude komt het veld opgelopen. Elfring komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Zoetebier passt de bal met de wreef. van der Woude bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saarensivu. Saarensivu krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Inworp. Kaleva komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Adelaar speelt de bal door. Mäkimaa is nu in balbezit. Mäkimaa passt de bal zonder na te denken. Rousku geeft een lange en hoge pass. Kaleva springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 38%, Nederland U21 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suomi U21 - Nederland U21 1:1