Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-21 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Diamo
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6586
Diamo ARMADA AGATON
Duras Tactiek 541
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 39.9
outstanding Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Niţă rent richting de bal. Niţă passt de bal zonder na te denken. Daar is Békés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Békés geeft de bal voor. N’Dour kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Pánczél kopt de bal weg. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Patka speelt de bal door. Makulec rent richting de bal. Makulec haalt uit met een fantastische trap. Balázsy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
N’Dour geeft de bal voor. Máj heeft problemen om de bal te vangen. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec draait met de bal, schiet en ... Balázsy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - ARMADA AGATON 1:0

11e minuut.
Ioanin onderschept slim de pass. Ioanin geeft de bal voor. Thoma kopt de bal weg. N’Dour geeft de bal voor. Eftene maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Perelló passt de bal met de wreef. Eftene heeft problemen om de bal te vangen. Eftene schiet op doel. Perelló heeft problemen om de bal te vangen. Perelló schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - ARMADA AGATON 2:0

17e minuut.
Perelló rent richting de bal. Perelló geeft een lange en hoge pass. Ott is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. N’Dour neemt de hoekschop. Balázsy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Makulec is nu in balbezit. Makulec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - ARMADA AGATON 3:0

20e minuut.
N’Dour verovert de bal door een tackle van achteren. N’Dour probeert naar een medespeler te passen. Loko rent richting de bal. Eftene verovert de bal door een tackle van achteren. Eftene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Balázsy met een sublieme pass. Istvan kopt de bal weg. Perelló met een sublieme pass. Klungelig pakt Makulec de bal. Makulec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Ott met een sublieme pass. Perelló met een sublieme pass. Ioanin verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Makulec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makulec draait met de bal, schiet en ... Balázsy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

29e minuut.
Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magos. Istvan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Istvan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Makulec springt en kopt de bal. Balázsy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - ARMADA AGATON 4:0

36e minuut.
Inworp. N’Dour zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perelló geeft een hoge lob. Makulec is nu in balbezit. Makulec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - ARMADA AGATON 5:0

38e minuut.
Ioanin onderschept slim de pass. Istvan onderschept slim de pass. Istvan geeft de bal voor. Makulec is nu in balbezit. Makulec haalt uit met een fantastische trap. Balázsy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Patka rent richting de bal. Patka passt de bal met de wreef. Makulec is nu in balbezit. Makulec draait met de bal, schiet en ... Balázsy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - ARMADA AGATON 6:0

42e minuut.
La Torre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wlisłocki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 29%, ARMADA AGATON 71%.
Diamo - ARMADA AGATON 6:0

52e minuut.
Patka geeft een lange en hoge pass. Makulec is nu in balbezit. Makulec draait met de bal, schiet en ... Daar is Loko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftene is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Makulec is nu in balbezit. Makulec haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ioanin de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, N’Dour zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Makulec krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - ARMADA AGATON 7:0

59e minuut.
Istvan passt de bal met de wreef. Patka rent richting de bal. Patka passt de bal zonder na te denken. Makulec is nu in balbezit. Makulec haalt uit met een fantastische trap. Balázsy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Patka passt de bal zonder na te denken. Máj rent richting de bal. Makulec verovert de bal door een tackle van achteren. Makulec schiet op doel. Balázsy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - ARMADA AGATON 8:0

64e minuut.
Magos passt de bal met de wreef. Patka bereikt de bal nog maar net als eerste. Patka passt de bal in één keer door. Makulec heeft problemen om de bal te vangen. Makulec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin geeft een lange en hoge pass. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki geeft de bal voor. Makulec maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Loko geeft een hoge lob. Inworp. N’Dour zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Istvan rent richting de bal. Istvan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
N’Dour is nu in balbezit. Stephens onderschept slim de pass. Stephens speelt de bal door. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec haalt uit met een fantastische trap. Balázsy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Makulec is nu in balbezit. Makulec haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Máj kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patka met een snelle inworp. Perelló geeft een hoge lob. Balázsy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Makulec rent richting de bal. Makulec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - ARMADA AGATON 9:0

87e minuut.
Eftene rent richting de bal. Perelló is nu in balbezit. Perelló speelt de bal door. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 38%, ARMADA AGATON 62%.
Diamo - ARMADA AGATON 9:0