Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-21 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Slavie Krompach Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7425
Slavie Krompach TJ Chvojkovice-Brod
433 Tactiek novinka
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 53.3
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Rojão passt de bal met de wreef. Fjertoch probeert naar een medespeler te passen. Casanova rent richting de bal. Casanova haalt uit met een fantastische trap. Jouza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rojão rent richting de bal. Rojão passt de bal in één keer door. Casanova heeft problemen om de bal te vangen. Schot rent richting de bal. Schot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bruk. Varga raakt geblesseerd tijdens het duel. Rojão zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Casanova krijgt zijn hoofd ertegen. Krusiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tolomac met een snelle inworp. Schot speelt de bal door. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova schiet op doel. Krusiński bokst de bal weg.

14e minuut.
Daar is Berkiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berkiner speelt de bal door. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jouza de bal onder controle te krijgen. Krusiński bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tolomac zal de hoekschop nemen. Daar is Casanova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casanova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - TJ Chvojkovice-Brod 0:1

22e minuut.
Schot probeert naar een medespeler te passen. Casanova is nu in balbezit. Casanova schiet op doel. Jouza probeert de bal aan de voet te houden. Krusiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Krusiński niet meer kan verder spelen. Çoniku komt het veld opgelopen. Tolomac neemt de hoekschop. Casanova krijgt zijn hoofd ertegen. Çoniku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - TJ Chvojkovice-Brod 0:2

22e minuut.
Zaňák probeert naar een medespeler te passen. Coufalík heeft problemen om de bal te vangen. Casanova is nu in balbezit. Casanova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - TJ Chvojkovice-Brod 0:3

27e minuut.
Faigl onderschept slim de pass. Faigl met een sublieme pass. Casanova rent richting de bal. Casanova schiet op doel. Çoniku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - TJ Chvojkovice-Brod 0:4

28e minuut.
Zaňák speelt de bal door. Casanova is nu in balbezit. Casanova haalt uit met een fantastische trap. Jouza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - TJ Chvojkovice-Brod 0:5

31e minuut.
Kašný geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varga met een snelle inworp. Schot geeft een hoge lob. Casanova krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tolomac heeft problemen om de bal te vangen. Tolomac probeert naar een medespeler te passen. Casanova heeft problemen om de bal te vangen. Casanova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - TJ Chvojkovice-Brod 0:6

33e minuut.
Daar is Fjertoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casanova rent richting de bal. Casanova passt de bal zonder na te denken. Schot rent richting de bal. Schot haalt uit met een fantastische trap. Çoniku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - TJ Chvojkovice-Brod 0:7

37e minuut.
Varga geeft een lange en hoge pass. Çoniku probeert naar een medespeler te passen. Schot kopt de bal weg. Casanova rent richting de bal. Casanova draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - TJ Chvojkovice-Brod 0:8

38e minuut.
Faigl geeft een lange en hoge pass. Rojão rent richting de bal. Rojão probeert naar een medespeler te passen. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Çoniku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Schot geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kašný de bal. Rojão bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova rent richting de bal. Casanova schiet op doel. Çoniku bokst de bal weg.

41e minuut.
Rojão kopt de bal weg. Casanova is nu in balbezit. Casanova schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jouza de bal onder controle te krijgen. Çoniku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - TJ Chvojkovice-Brod 0:9

42e minuut.
Casanova passt de bal in één keer door. Varga rent richting de bal. Varga passt de bal in één keer door. Schot bereikt de bal nog maar net als eerste. Schot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie Krompach 84%, TJ Chvojkovice-Brod 16%.
Slavie Krompach - TJ Chvojkovice-Brod 0:9

48e minuut.
Schot verovert de bal door een tackle van achteren. Schot speelt de bal door. Casanova heeft problemen om de bal te vangen. Casanova haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jouza de bal onder controle te krijgen. Çoniku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schot bereikt de bal nog maar net als eerste. Schot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - TJ Chvojkovice-Brod 0:10

50e minuut.
Rojão rent richting de bal. Rojão met een sublieme pass. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova draait met de bal, schiet en ... Çoniku maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - TJ Chvojkovice-Brod 0:11

51e minuut.
Berkiner rent richting de bal. Berkiner passt de bal met de wreef. Rojão rent richting de bal. Rojão geeft de bal voor. Casanova springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Çoniku met een harde bal richting middenveld. Varga kopt de bal weg. Casanova rent richting de bal. Casanova draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varga met een snelle inworp. Schot probeert naar een medespeler te passen. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çoniku trapt de bal weg. Rojão kopt de bal weg. Schot is nu in balbezit. Schot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Fjertoch is nu in balbezit. Schot verovert de bal door een tackle van achteren. Schot speelt de bal door. Daar is Casanova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casanova draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Berkiner speelt de bal door. Schot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kašný de bal. Casanova rent richting de bal. Casanova draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Tolomac speelt de bal door. Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner geeft een lange en hoge pass. Daar is Casanova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casanova schiet op doel. Çoniku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner geeft een hoge lob. Schot is nu in balbezit. Schot draait met de bal, schiet en ... Çoniku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - TJ Chvojkovice-Brod 0:12

67e minuut.
Brouček is nu in balbezit. Gadzhev onderschept slim de pass. Gadzhev met een sublieme pass. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Çoniku met een harde bal richting middenveld. Schot controleert de bal met de borst. Schot met een sublieme pass. Casanova rent richting de bal. Casanova schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Schot probeert naar een medespeler te passen. Varga rent richting de bal. Varga met een sublieme pass. Casanova is nu in balbezit. Casanova draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Jouza met een harde bal richting middenveld. Tolomac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schot speelt de bal door. Klungelig pakt Casanova de bal. Casanova schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Çoniku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Çoniku probeert naar een medespeler te passen. Varga kopt de bal weg. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Fjertoch kopt de bal weg. Rojão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojão passt de bal zonder na te denken. Casanova heeft problemen om de bal te vangen. Casanova schiet op doel. Çoniku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Casanova passt de bal met de wreef. Tolomac geeft een hoge lob. Fjertoch heeft problemen om de bal te vangen. Schot is nu in balbezit. Schot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Fjertoch is nu in balbezit. Schot verovert de bal door een tackle van achteren. Schot passt de bal in één keer door. Casanova rent richting de bal. Casanova haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Schot passt de bal met de wreef. Varga rent richting de bal. Varga geeft de bal voor. Casanova springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - TJ Chvojkovice-Brod 0:13

80e minuut.
Rojão geeft een lange en hoge pass. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Schot bereikt de bal nog maar net als eerste. Schot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - TJ Chvojkovice-Brod 0:14

83e minuut.
Gadzhev met de inworp. Varga speelt de bal door. Rojão geeft een hoge lob. Casanova krijgt zijn hoofd ertegen. Çoniku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - TJ Chvojkovice-Brod 0:15

84e minuut.
Rojão probeert naar een medespeler te passen. Casanova is nu in balbezit. Schot rent richting de bal. Schot schiet op doel. Çoniku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - TJ Chvojkovice-Brod 0:16

86e minuut.
Faigl geeft een lange en hoge pass. Daar is Fjertoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schot speelt de bal door. Casanova is nu in balbezit. Casanova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - TJ Chvojkovice-Brod 0:17

88e minuut.
Tolomac geeft een hoge lob. Çoniku maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Jouza heeft problemen om de bal te vangen. Casanova is nu in balbezit. Casanova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - TJ Chvojkovice-Brod 0:18

90e minuut.
Schot passt de bal met de wreef. Cvrkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrkal passt de bal met de wreef. Berkiner geeft een lange en hoge pass. Casanova krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - TJ Chvojkovice-Brod 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie Krompach 86%, TJ Chvojkovice-Brod 14%.
Slavie Krompach - TJ Chvojkovice-Brod 0:19