Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Falcons FC Allenstein
Normal Tactiek top 11
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 57
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
19.7 gemiddelde waardering 59.2
weak Schieten brilliant
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen very good


1e minuut.
Frankenzipfel speelt de bal door. Lanev rent richting de bal. Duelund verovert de bal door een tackle van achteren. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:1

4e minuut.
Hill probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canido zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frankenzipfel geeft een lange en hoge pass. Trbušić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:2

6e minuut.
Stadtfeld geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jasper met een snelle inworp. Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marshall geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rutherford probeert de bal met de borst te controleren. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić passt de bal zonder na te denken. Luts heeft problemen om de bal te vangen. Luts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:3

11e minuut.
Luts schiet op doel. Trbušić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duelund is nu in balbezit. Duelund geeft een hoge lob. Trbušić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:4

12e minuut.
Jasper rent richting de bal. Wilkanowski onderschept slim de pass. Wilkanowski passt de bal met de wreef. Luts rent richting de bal. Luts draait met de bal, schiet en ... Steel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trbušić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Trbušić kopt de bal weg. Allan is nu in balbezit. Luts verovert de bal door een tackle van achteren. Luts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:5

14e minuut.
Daar is Nichols, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trbušić onderschept slim de pass. Klungelig pakt Luts de bal. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Vandenbroucke geeft een hoge lob. Frankenzipfel geeft de bal voor. Luts is nu in balbezit. Luts draait met de bal, schiet en ... Steel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Steel trapt de bal weg van het doel. Canido kopt de bal weg. Frankenzipfel met een sublieme pass. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Canido bereikt de bal nog maar net als eerste. Canido geeft een lange en hoge pass. Daar is Paston, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duelund geeft een lange en hoge pass. Luts springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hargoš speelt de bal door. Lanev rent richting de bal. Duelund verovert de bal door een tackle van achteren. Duelund geeft een lange en hoge pass. Luts springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Frankenzipfel rent richting de bal. Frankenzipfel geeft de bal voor. Daar is Allan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:6

28e minuut.
Daar is Lanev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilkanowski is nu in balbezit. Wilkanowski passt de bal met de wreef. Trbušić rent richting de bal. Trbušić haalt uit met een fantastische trap. Steel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:7

31e minuut.
Nichols is nu in balbezit. Vandenbroucke is nu in balbezit. Wilkanowski geeft de bal voor. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:8

32e minuut.
Wilkanowski geeft de bal voor. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić schiet op doel. Montgomery probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:9

34e minuut.
Hill probeert naar een medespeler te passen. Duelund probeert naar een medespeler te passen. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Trbušić de bal. Trbušić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Duelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Duelund geeft de bal voor. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:10

39e minuut.
Trbušić is nu in balbezit. Luts rent richting de bal. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić haalt uit met een fantastische trap. Steel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wilkanowski geeft een hoge lob. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts schiet op doel. Steel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:11

41e minuut.
Montgomery trapt de bal weg van het doel. Hill probeert naar een medespeler te passen. Duelund speelt de bal door. Trbušić rent richting de bal. Trbušić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luts is nu in balbezit. Luts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Duelund rent richting de bal. Duelund met een sublieme pass. Luts is nu in balbezit. Luts draait met de bal, schiet en ... Steel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:12

45e minuut.
Duelund speelt de bal door. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts is nu in balbezit. Luts haalt uit met een fantastische trap. Steel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Falcons 79%, FC Allenstein 21%.
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:12

47e minuut.
Wilkanowski geeft de bal voor. Luts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montgomery rent richting de bal. Luts verovert de bal door een tackle van achteren. Luts draait met de bal, schiet en ... Steel bokst de bal weg. Trbušić rent richting de bal. Trbušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:13

49e minuut.
Hargoš kopt de bal weg. Hill heeft problemen om de bal te vangen. Duelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Duelund geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Trbušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbušić schiet op doel. Steel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:14

50e minuut.
Montgomery bereikt de bal nog maar net als eerste. Montgomery geeft een lange en hoge pass. Rutherford kopt de bal weg. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:15

53e minuut.
Montgomery maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Canido kopt de bal weg. Trbušić rent richting de bal. Trbušić draait met de bal, schiet en ... Steel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:16

56e minuut.
Hargoš speelt de bal door. Frankenzipfel rent richting de bal. Frankenzipfel passt de bal met de wreef. Trbušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbušić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Steel met een harde bal richting middenveld. Hargoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Hargoš speelt de bal door. Daar is Luts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luts haalt uit met een fantastische trap. Steel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:17

59e minuut.
Hill probeert naar een medespeler te passen. Frankenzipfel rent richting de bal. Frankenzipfel passt de bal met de wreef. Luts is nu in balbezit. Luts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Wilkanowski rent richting de bal. Wilkanowski geeft de bal voor. Luts kopt de bal weg. Trbušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbušić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:18

62e minuut.
Vandenbroucke geeft een lange en hoge pass. Allan kopt de bal weg. Frankenzipfel geeft een lange en hoge pass. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:19

64e minuut.
Wilkanowski onderschept slim de pass. Wilkanowski geeft de bal voor. Trbušić kopt de bal weg. Luts is nu in balbezit. Luts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Duelund kopt de bal weg. Wilkanowski heeft problemen om de bal te vangen. Wilkanowski met een sublieme pass. Daar is Luts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luts schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Wilkanowski kopt de bal weg. Daar is Duelund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duelund geeft een hoge lob. Trbušić rent richting de bal. Trbušić draait met de bal, schiet en ... Steel bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Montgomery geeft een lange en hoge pass. Inworp. Frankenzipfel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duelund is nu in balbezit. Duelund geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Luts kopt de bal weg. Klungelig pakt Frankenzipfel de bal. Duelund speelt de bal door. Wilkanowski geeft een lange en hoge pass. Trbušić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Wilkanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilkanowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Allan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trbušić onderschept slim de pass. Trbušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:20

72e minuut.
Nichols passt de bal met de wreef. Lanev rent richting de bal. Trbušić onderschept slim de pass. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:21

75e minuut.
Klungelig pakt Duelund de bal. Duelund speelt de bal door. Luts is nu in balbezit. Trbušić rent richting de bal. Trbušić schiet op doel. Steel bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Frankenzipfel neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Frankenzipfel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duelund rent richting de bal. Duelund geeft de bal voor. Luts rent richting de bal. Luts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:22

80e minuut.
Daar is Lanev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hargoš is nu in balbezit. Hargoš met een sublieme pass. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:23

83e minuut.
Frankenzipfel passt de bal met de wreef. Duelund is nu in balbezit. Duelund passt de bal zonder na te denken. Luts is nu in balbezit. Luts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Frankenzipfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankenzipfel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trbušić de bal. Trbušić draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Trbušić rent richting de bal. Allan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trbušić raakt geblesseerd tijdens het duel. Allan heeft problemen om de bal te vangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Luts neemt zijn aanloop. Steel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:24

88e minuut.
Frankenzipfel geeft een lange en hoge pass. Steel met een sublieme pass. Frankenzipfel geeft de bal voor. Trbušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbušić draait met de bal, schiet en ... Steel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Falcons 85%, FC Allenstein 15%.
Horrible Falcons - FC Allenstein 0:24