Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Lock FC Dunadan Rangers
Normal Tactiek Bree v.11b
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 33.6
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


10e minuut.
Chaeruddin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Harsya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerino geeft een lange en hoge pass. Majid springt en kopt de bal. Ansori bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lock FC - Dunadan Rangers 0:1

13e minuut.
Majid geeft een lange en hoge pass. Harsya rent richting de bal. Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lock FC - Dunadan Rangers 0:2

14e minuut.
Windarto rent richting de bal. Windarto geeft de bal voor. Harsya met een sublieme pass. Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. Majid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lock FC - Dunadan Rangers 0:3

21e minuut.
Daar is Majid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zulfikri rent richting de bal. Zulfikri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Majid de bal. Majid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lock FC - Dunadan Rangers 0:4

29e minuut.
Jánosy geeft een hoge lob. Majid probeert naar een medespeler te passen. Harsya rent richting de bal. Harsya draait met de bal, schiet en ... Ansori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lock FC - Dunadan Rangers 0:5

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Harsya geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Majid rent richting de bal. Majid draait met de bal, schiet en ... Chaeruddin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lock FC - Dunadan Rangers 0:6

34e minuut.
Wolf met een snelle inworp. Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. Majid geeft de bal voor. Filmer is nu in balbezit. Filmer schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Majid probeert de bal aan de voet te houden. Windarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Majid begaat een overtreding. Majid krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. Majid speelt de bal door. Wolf rent richting de bal. Majid rent richting de bal. Majid schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lock FC - Dunadan Rangers 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Lock FC 68%, Dunadan Rangers 32%.
Blue Lock FC - Dunadan Rangers 0:7

46e minuut.
Majid is nu in balbezit. Wolf geeft een hoge lob. Zulfikri kan de bal niet met de borst controleren. Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya passt de bal in één keer door. Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer schiet op doel. Chaeruddin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lock FC - Dunadan Rangers 0:8

52e minuut.
Wolf speelt de bal door. Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerino geeft de bal voor. Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lock FC - Dunadan Rangers 0:9

54e minuut.
Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Majid is nu in balbezit. Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer haalt uit met een fantastische trap. Ansori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lock FC - Dunadan Rangers 0:10

61e minuut.
Filmer passt de bal zonder na te denken. Majid probeert de bal met de borst te controleren. Majid haalt uit met een fantastische trap. Filmer kan de bal niet met de borst controleren. Filmer draait met de bal, schiet en ... Ansori bokst de bal weg. Daar is Zulfikri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majid is nu in balbezit. Majid draait met de bal, schiet en ... Ansori bokst de bal weg.

65e minuut.
Windarto heeft problemen om de bal te vangen. Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer speelt de bal door. Majid is nu in balbezit. Majid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Guerino kan de bal niet met de borst controleren. Soputan is nu in balbezit. Soputan passt de bal zonder na te denken. Supandi is nu in balbezit. Supandi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Jalil trapt de bal weg. Guerino kopt de bal weg. Majid is nu in balbezit. Majid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Filmer is nu in balbezit. Filmer passt de bal met de wreef. Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer schiet op doel. Ansori bokst de bal weg.

71e minuut.
Majid rent richting de bal. Filmer is nu in balbezit. Filmer passt de bal zonder na te denken. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Chaeruddin met een harde bal richting middenveld. Guerino speelt de bal door. Filmer rent richting de bal. Majid is nu in balbezit. Majid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lock FC - Dunadan Rangers 0:11

74e minuut.
Wolf met een sublieme pass. Guerino heeft problemen om de bal te vangen. Guerino passt de bal in één keer door. Majid rent richting de bal. Majid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Ansori probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harsya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lock FC - Dunadan Rangers 0:12

80e minuut.
Filmer is nu in balbezit. Majid rent richting de bal. Majid passt de bal zonder na te denken. Filmer is nu in balbezit. Filmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lock FC - Dunadan Rangers 0:13

81e minuut.
Lessy is nu in balbezit. Filmer onderschept slim de pass. Majid rent richting de bal. Filmer is nu in balbezit. Filmer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Harsya schiet op doel. Chaeruddin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Harsya geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Majid maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Guerino probeert naar een medespeler te passen. Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer probeert naar een medespeler te passen. Majid is nu in balbezit. Majid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Lock FC 70%, Dunadan Rangers 30%.
Blue Lock FC - Dunadan Rangers 0:13