Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAMPIONUL M.D.C
ufs jr. Tactiek Flood
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
57 gemiddelde waardering 62.2
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Alfange speelt de bal door. Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz begaat een overtreding. Nadarkiewicz krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Piñas probeert naar een medespeler te passen. Pineda rent richting de bal. Pineda passt de bal met de wreef. Nadarkiewicz is nu in balbezit. Nadarkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Diamandi heeft problemen om de bal te vangen. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol geeft de bal voor. Fartaria is nu in balbezit. Fartaria draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Phú passt de bal zonder na te denken. Diamandi verovert de bal door een tackle van achteren. Cecalenco speelt de bal door. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Reiss rent richting de bal. Reiss speelt de bal door. Pallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Skonieczka geeft een hoge lob. Inworp. Alfange zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trąbek geeft een lange en hoge pass. Nadarkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Alba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Drabczyk geeft de bal voor. Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Nadarkiewicz is nu in balbezit. Nadarkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 57%, M.D.C 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CAMPIONUL - M.D.C 0:0

47e minuut.
Skonieczka is nu in balbezit. Nadarkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Fartaria is nu in balbezit. Fartaria schiet op doel. Alba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - M.D.C 0:1

56e minuut.
Alfange geeft een hoge lob. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pineda raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nadarkiewicz neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Phú geeft een hoge lob. Trąbek is nu in balbezit. Trąbek passt de bal zonder na te denken. Daar is Fartaria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fartaria haalt uit met een fantastische trap. Alba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 48%, M.D.C 52%.
CAMPIONUL - M.D.C 0:1