Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-01 00:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: MANCINI F.C. Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3792
MANCINI F.C. Guabineros FC
NUEVA Tactiek EntrenosTroncoip
64% Balbezit 36%
9% Spel op eigen helft 91%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 24.8
uitstekend Schieten slecht
goed Passen matig
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Rizvanolli kopt de bal weg. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri passt de bal zonder na te denken. Gruda heeft problemen om de bal te vangen. Gruda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kollmann met een harde bal richting middenveld. Brassey is nu in balbezit. Brassey passt de bal zonder na te denken. Ayala is nu in balbezit. Ayala geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Villegas geeft de bal voor. Aranguren maakt een snoekduik en kopt de bal. Vaccaroni speelt de bal door. Gruda is nu in balbezit. Gruda draait met de bal, schiet en ... Kollmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nuri rent richting de bal. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Guabineros FC 1:0

24e minuut.
Freije onderschept slim de pass. Klungelig pakt Nuri de bal. Nuri met een sublieme pass. Gruda rent richting de bal. Gruda schiet op doel. Kollmann bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Guabineros FC 2:0

25e minuut.
Ayala kopt de bal weg. Barroso heeft problemen om de bal te vangen. Gruda rent richting de bal. Gruda haalt uit met een fantastische trap. Tudor probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Guabineros FC 3:0

27e minuut.
Lisota geeft de bal voor. Nuri rent richting de bal. Gruda rent richting de bal. Gruda haalt uit met een fantastische trap. Kollmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Guabineros FC 4:0

30e minuut.
Doeltrap. Unsuz komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Gruda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tudor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri draait met de bal, schiet en ... Unsuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

33e minuut.
Rizvanolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizvanolli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mucović de bal. Mucović geeft een hoge lob. Gruda krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mucović speelt de bal door. Nuri met een sublieme pass. Olivera is nu in balbezit. Gruda onderschept slim de pass. Gruda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Ayala met een sublieme pass. Klungelig pakt Gruda de bal. Gruda schiet op doel. Unsuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Guabineros FC 5:0

41e minuut.
Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije verovert de bal door een tackle van achteren. Freije passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gruda de bal. Gruda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rizvanolli passt de bal met de wreef. Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije passt de bal zonder na te denken. Gruda is nu in balbezit. Gruda schiet op doel. Unsuz bokst de bal weg.

44e minuut.
Ayala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serra rent richting de bal. Gruda onderschept slim de pass. Gruda geeft een lange en hoge pass. Nuri springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cadíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadíz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mucović met de inworp. Freije geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 12%, Guabineros FC 88%.
MANCINI F.C. - Guabineros FC 5:0

47e minuut.
Gruda onderschept slim de pass. Gruda geeft een hoge lob. Daar is Bazluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Cadíz trapt de bal weg. Rizvanolli kopt de bal weg. Gruda rent richting de bal. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Serra met een harde bal richting middenveld. Rizvanolli kopt de bal weg. Klungelig pakt Nuri de bal. Nuri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Guabineros FC 6:0

53e minuut.
Brassey met een sublieme pass. Freije is nu in balbezit. Freije passt de bal zonder na te denken. Gruda rent richting de bal. Gruda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Guabineros FC 7:0

58e minuut.
Gruda rent richting de bal. Gruda geeft een lange en hoge pass. Daar is Bazluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuri is nu in balbezit. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Guabineros FC 8:0

59e minuut.
Serra rent richting de bal. Serra geeft een hoge lob. Gruda kopt de bal weg. Nuri rent richting de bal. Nuri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Ayala speelt de bal door. Mucović speelt de bal door. Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije draait met de bal, schiet en ... Unsuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Guabineros FC 9:0

62e minuut.
Fasciana komt het veld opgelopen. Poniedziałek komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Brassey speelt de bal door. Fasciana heeft problemen om de bal te vangen. Freije probeert naar een medespeler te passen. Fasciana rent richting de bal. Fasciana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Guabineros FC 10:0

65e minuut.
Ortigoza komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda geeft een lange en hoge pass. Mucović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucović geeft een lange en hoge pass. Gruda krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Freije rent richting de bal. Freije passt de bal zonder na te denken. Gruda is nu in balbezit. Gruda schiet op doel. Serra probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Guabineros FC 11:0

87e minuut.
Ortigoza rent richting de bal. Ortigoza met een sublieme pass. Gruda is nu in balbezit. Freije is nu in balbezit. Freije draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lisota kan de bal niet met de borst controleren. Lisota speelt de bal door. Brassey is nu in balbezit. Brassey geeft een lange en hoge pass. Gruda springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cadíz heeft problemen om de bal te vangen. Poniedziałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Ortigoza geeft de bal voor. Mucović heeft problemen om de bal te vangen. Mucović geeft een lange en hoge pass. Gruda krijgt zijn hoofd ertegen. Poniedziałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cadíz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Guabineros FC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 6%, Guabineros FC 94%.
MANCINI F.C. - Guabineros FC 12:0