Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaka Sport Ataque e Injusticia
424 Tactiek 4.3.3
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 39.4
poor Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen average


1e minuut.
Argüello probeert naar een medespeler te passen. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas geeft een lange en hoge pass. Werner is nu in balbezit. Werner draait met de bal, schiet en ... Denis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Werner met een snelle inworp. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas draait met de bal, schiet en ... Huerta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Denis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaka Sport - Ataque e Injusticia 0:1

3e minuut.
Nędzak rent richting de bal. Torbiński rent richting de bal. Torbiński met een sublieme pass. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Torbiński kopt de bal weg. Daar is Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner rent richting de bal. Werner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Grossmann de bal. Grossmann haalt uit met een fantastische trap. Denis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaka Sport - Ataque e Injusticia 0:2

6e minuut.
Inworp. Travanca met de inworp. Bagietas rent richting de bal. Grossmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Grossmann haalt uit met een fantastische trap. Denis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Jazmin kopt de bal weg. Chuvé bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvé passt de bal in één keer door. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner haalt uit met een fantastische trap. Denis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Solís kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Werner met de inworp. Bagietas rent richting de bal. Bagietas schiet op doel. Denis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Huerta geeft de bal voor. Inworp. Grossmann met de inworp. Bagietas kan de bal niet met de borst controleren. Bagietas schiet op doel. Denis bokst de bal weg.

17e minuut.
Pacuszka geeft een lange en hoge pass. Werner is nu in balbezit. Werner passt de bal met de wreef. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaka Sport - Ataque e Injusticia 0:3

21e minuut.
Denis trapt de bal weg. Torbiński rent richting de bal. Torbiński speelt de bal door. Werner rent richting de bal. Werner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Travanca onderschept slim de pass. Travanca geeft een hoge lob. Bagietas kopt de bal weg. Klungelig pakt Werner de bal. Werner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaka Sport - Ataque e Injusticia 0:4

29e minuut.
Grossmann met een snelle inworp. Travanca is nu in balbezit. Travanca passt de bal in één keer door. Werner heeft problemen om de bal te vangen. Werner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Chuvé speelt de bal door. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas passt de bal zonder na te denken. Werner is nu in balbezit. Werner haalt uit met een fantastische trap. Denis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaka Sport - Ataque e Injusticia 0:5

31e minuut.
Argüello heeft problemen om de bal te vangen. Bagietas speelt de bal door. Torbiński speelt de bal door. Werner is nu in balbezit. Werner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaka Sport - Ataque e Injusticia 0:6

41e minuut.
Denis met een harde bal richting middenveld. Torbiński kopt de bal weg. Daar is Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas haalt uit met een fantastische trap. Denis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaka Sport 79%, Ataque e Injusticia 21%.
Jaka Sport - Ataque e Injusticia 0:6

46e minuut.
Travanca passt de bal met de wreef. Bagietas rent richting de bal. Bagietas passt de bal in één keer door. Werner rent richting de bal. Werner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Ferreira passt de bal in één keer door. Travanca is nu in balbezit. Travanca passt de bal in één keer door. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Huerta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Werner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaka Sport - Ataque e Injusticia 0:7

64e minuut.
Roux met de inworp. Argüello geeft een hoge lob. Klungelig pakt Əmirquliyev de bal. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Werner speelt de bal door. Bagietas rent richting de bal. Bagietas passt de bal zonder na te denken. Grossmann rent richting de bal. Grossmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bagietas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Torbiński de bal. Torbiński passt de bal in één keer door. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaka Sport - Ataque e Injusticia 0:8

76e minuut.
Huerta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Werner met een snelle inworp. Bagietas rent richting de bal. Bagietas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Casalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Casalini geeft een lange en hoge pass. Werner is nu in balbezit. Klungelig pakt Werner de bal. Werner schiet op doel. Denis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Jazmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas onderschept slim de pass. Bagietas passt de bal in één keer door. Werner rent richting de bal. Werner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Grossmann rent richting de bal. Grossmann passt de bal met de wreef. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas schiet op doel. Denis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaka Sport - Ataque e Injusticia 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaka Sport 73%, Ataque e Injusticia 27%.
Jaka Sport - Ataque e Injusticia 0:9