Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ayutthaya Thai Army FC Lulu and Friends
Normal Tactiek GOAL
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.6 gemiddelde waardering 30.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Chongxiang heeft problemen om de bal te vangen. Zmyślony is nu in balbezit. Zmyślony met een sublieme pass. Chongxiang kan de bal niet met de borst controleren. Chongxiang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ayutthaya Thai Army FC - Lulu and Friends 0:1

7e minuut.
Misund is nu in balbezit. Misund geeft een lange en hoge pass. Chongxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongxiang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ayutthaya Thai Army FC - Lulu and Friends 0:2

8e minuut.
Daar is Jian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halasz onderschept slim de pass. Silvermoon rent richting de bal. Halasz verovert de bal door een tackle van achteren. Halasz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayutthaya Thai Army FC - Lulu and Friends 0:3

10e minuut.
Bañaga passt de bal met de wreef. Chongxiang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tzung. Chongxiang raakt geblesseerd tijdens het duel. Dingbo wilt de vrije trap nemen. Prasertsri bokst de bal weg.

26e minuut.
Pacan is nu in balbezit. Pacan geeft een hoge lob. Tzung geeft een lange en hoge pass. Jian rent richting de bal. Jian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Jian de bal. Jian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bañaga onderschept slim de pass. Misund heeft problemen om de bal te vangen. Misund speelt de bal door. Zmyślony rent richting de bal. Zmyślony schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Moon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayutthaya Thai Army FC 58%, Lulu and Friends 42%.
Ayutthaya Thai Army FC - Lulu and Friends 0:3

50e minuut.
Trundle bereikt de bal nog maar net als eerste. Trundle geeft een lange en hoge pass. Chongxiang kopt de bal weg. Halasz is nu in balbezit. Halasz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Bañaga passt de bal met de wreef. Halasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Halasz passt de bal met de wreef. Zmyślony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmyślony haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Daar is Chongxiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chongxiang schiet op doel. Halasz rent richting de bal. Halasz draait met de bal, schiet en ... Prasertsri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayutthaya Thai Army FC - Lulu and Friends 0:4

85e minuut.
Silvermoon is nu in balbezit. Misund onderschept slim de pass. Misund geeft een hoge lob. Chongxiang rent richting de bal. Chongxiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayutthaya Thai Army FC - Lulu and Friends 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayutthaya Thai Army FC 73%, Lulu and Friends 27%.
Ayutthaya Thai Army FC - Lulu and Friends 0:5