Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ukraina U21 New Zealand U21
Steve Kerr 4 Tactiek 532*
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 3
49.3 gemiddelde waardering 43.8
very good Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


4e minuut.
Inworp. Gemmell met de inworp. Inwood is nu in balbezit. Inwood geeft de bal voor. Woodhams krijgt zijn hoofd ertegen. Starostyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

6e minuut.
Revut probeert naar een medespeler te passen. Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda passt de bal in één keer door. Gusin is nu in balbezit. Gusin haalt uit met een fantastische trap. Gissing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda draait met de bal, schiet en ... Gissing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Soloman met een sublieme pass. Daar is Price, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Price geeft een hoge lob. Considine rent richting de bal. Considine haalt uit met een fantastische trap. Starostyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Soloman met de inworp. Fedoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Price zijn tegenspeler op de grond. Fedoruk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

13e minuut.
Lewis geeft de bal voor. Fedoruk rent richting de bal. Fedoruk geeft een lange en hoge pass. Gusin is nu in balbezit. Gusin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Inwood geeft een lange en hoge pass. Oberemko is nu in balbezit. Woodhams onderschept slim de pass. Woodhams haalt uit met een fantastische trap. Starostyak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - New Zealand U21 0:1

19e minuut.
Yudin neemt vlug de vrije trap. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Softon maakt een afschuwelijke overtreding. Softon is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Crow is nu in balbezit. Crow passt de bal zonder na te denken. Maiboroda rent richting de bal. Gusin rent richting de bal. Gusin haalt uit met een fantastische trap. Gissing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nonu probeert de bal aan de voet te houden. Lysenko rent richting de bal. Lysenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ukraina U21 - New Zealand U21 1:1

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oberemko met de inworp. Sin`kevich probeert naar een medespeler te passen. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Oberemko kopt de bal weg. Revut bereikt de bal nog maar net als eerste. Revut probeert naar een medespeler te passen. Gusin rent richting de bal. Gusin draait met de bal, schiet en ... Gissing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Revut is nu in balbezit. Gusin rent richting de bal. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda schiet op doel. Gissing maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - New Zealand U21 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina U21 44%, New Zealand U21 56%.
Ukraina U21 - New Zealand U21 2:1

46e minuut.
Lauaki komt het veld opgelopen. Meads komt het veld opgelopen. Cain komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Fedoruk rent richting de bal. Fedoruk geeft een lange en hoge pass. Daar is Meads, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lysenko rent richting de bal. Lysenko schiet op doel. Gissing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Gusin passt de bal zonder na te denken. Lysenko rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sin`kevich zal de hoekschop nemen. Lewis heeft problemen om de bal te vangen. Gissing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - New Zealand U21 3:1

57e minuut.
Inworp. Savin komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Koval`chuk komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Meads is nu in balbezit. Savin onderschept slim de pass. Savin geeft de bal voor. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Lewis rent richting de bal. Lewis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Savin met een snelle inworp. Sin`kevich geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - New Zealand U21 4:1

68e minuut.
Sin`kevich passt de bal in één keer door. Savin bereikt de bal nog maar net als eerste. Savin passt de bal in één keer door. Gusin is nu in balbezit. Gusin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gemmell probeert naar een medespeler te passen. Yudin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Meads de bal. Gusin is nu in balbezit. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko haalt uit met een fantastische trap. Gissing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Inworp. Stolyar komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Price passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koval`chuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Revut rent richting de bal. Revut geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sin`kevich met een sublieme pass. Klungelig pakt Stolyar de bal. Stolyar passt de bal zonder na te denken. Gusin rent richting de bal. Gusin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Meads geeft een hoge lob. Inworp. Sin`kevich met een snelle inworp. Stolyar is nu in balbezit. Stolyar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina U21 32%, New Zealand U21 68%.
Ukraina U21 - New Zealand U21 4:1