Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suomi U21 Indonesia U21
CocoYambo Tactiek Indonesia Muda
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
44.9 gemiddelde waardering 36.6
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen matig
solide Verdedigen matig


10e minuut.
Myllykoski is nu in balbezit. Myllykoski passt de bal in één keer door. Mardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleva onderschept slim de pass. Kaleva schiet op doel. Chalidin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salolatva is nu in balbezit. Salolatva schiet op doel. Chalidin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Suharto kopt de bal weg. Mardiansyah rent richting de bal. Myllykoski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaleva rent richting de bal. Kaleva haalt uit met een fantastische trap. Chalidin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Harakainen probeert de bal met de borst te controleren. Warabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Purmonen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Purmonen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 30%, Indonesia U21 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suomi U21 - Indonesia U21 0:0

46e minuut.
Purmonen met een sublieme pass. Myllykoski rent richting de bal. Myllykoski passt de bal met de wreef. Salolatva is nu in balbezit. Salolatva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Warabas rent richting de bal. Miinala verovert de bal door een tackle van achteren. Miinala geeft een hoge lob. Kaleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Nokela controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pirttioja komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Myllykoski rent richting de bal. Myllykoski geeft een hoge lob. Suharto controleert de bal met de borst. Kaleva rent richting de bal. Kaleva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Miinala is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prisdiantoro. Miinala raakt geblesseerd tijdens het duel. Vanhalakka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pirttioja rent richting de bal. Pirttioja geeft een hoge lob. Salolatva krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Indonesia U21 1:0

69e minuut.
Pirttioja passt de bal zonder na te denken. Putiray heeft problemen om de bal te vangen. Salolatva verovert de bal door een tackle van achteren. Salolatva haalt uit met een fantastische trap. Chalidin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kaleva bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Indonesia U21 2:0

72e minuut.
Huhta geeft een lange en hoge pass. Pirttioja rent richting de bal. Pirttioja geeft een hoge lob. Myllykoski heeft problemen om de bal te vangen. Myllykoski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Saraniva komt het veld opgelopen. Chalidin trapt de bal weg. Purmonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purmonen geeft de bal voor. Saraniva bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraniva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Myllykoski speelt de bal door. Miinala rent richting de bal. Miinala passt de bal zonder na te denken. Pirttioja rent richting de bal. Pirttioja geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Buitenspel voor Saraniva. Goede buitenspelval van de verdediging. Basri komt het veld opgelopen. Kalliomaa komt het veld opgelopen. Wicaksono komt het veld opgelopen. Nurpijal komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Purmonen rent richting de bal. Purmonen probeert naar een medespeler te passen. Suharto heeft problemen om de bal te vangen. Saraniva rent richting de bal. Saraniva haalt uit met een fantastische trap. Chalidin bokst de bal weg.

90e minuut.
Loponen geeft de bal voor. Saraniva kopt de bal weg. Suharto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalliomaa rent richting de bal. Kalliomaa haalt uit met een fantastische trap. Chalidin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 25%, Indonesia U21 75%.
Suomi U21 - Indonesia U21 2:0