Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-14 19:31
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: RKS TUDOR Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2890
RKS TUDOR GangBangers FC
yhy Tactiek Juniory
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 23.7
good Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen weak


6e minuut.
Klungelig pakt Dizdeşen de bal. Sürmeli rent richting de bal. Profire is nu in balbezit. Sürmeli onderschept slim de pass. Sürmeli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Fregoso passt de bal in één keer door. Brzęczek is nu in balbezit. Rejman begaat een overtreding. Rejman krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Rejman onderschept slim de pass. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Brzęczek zijn tegenspeler op de grond. Brzęczek krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Dizdeşen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neaga probeert naar een medespeler te passen. Brzęczek rent richting de bal. Brzęczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - GangBangers FC 1:0

25e minuut.
Fregoso kopt de bal weg. Bondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczek verovert de bal door een tackle van achteren. Fregoso rent richting de bal. Fregoso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chełkowski met een harde bal richting middenveld. Fregoso kopt de bal weg. Sürmeli rent richting de bal. Sürmeli schiet op doel. Szulc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Dizdeşen passt de bal in één keer door. Fregoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ostano krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Amir passt de bal zonder na te denken. Brzęczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondi begaat een overtreding. Bondi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS TUDOR 40%, GangBangers FC 60%.
RKS TUDOR - GangBangers FC 1:0

56e minuut.
Fregoso rent richting de bal. Sürmeli rent richting de bal. Fregoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Sürmeli rent richting de bal. Sürmeli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ostano is nu in balbezit. Corduleanu rent richting de bal. Cester onderschept slim de pass. Sürmeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sürmeli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rejman verovert de bal door een tackle van achteren. Rejman met een sublieme pass. Fregoso probeert naar een medespeler te passen. Sürmeli is nu in balbezit. Sürmeli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Yeşne is nu in balbezit. Yeşne geeft de bal voor. Inworp. Brzęczek met een snelle inworp. Fregoso geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ferrer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sürmeli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fregoso heeft problemen om de bal te vangen. Fregoso geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rejman rent richting de bal. Brzęczek verovert de bal door een tackle van achteren. Brzęczek passt de bal zonder na te denken. Sürmeli rent richting de bal. Sürmeli haalt uit met een fantastische trap. Szulc bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sürmeli zal de hoekschop nemen. Amir kopt de bal weg. Brzęczek is nu in balbezit. Brzęczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS TUDOR - GangBangers FC 2:0

89e minuut.
Ostano met een sublieme pass. Corduleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sürmeli maakt een afschuwelijke overtreding. Sürmeli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS TUDOR 28%, GangBangers FC 72%.
RKS TUDOR - GangBangers FC 2:0