Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-19 01:28
  • Competitiewedstrijd: Magic Juan
  • Stadion: El Olympos
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5473
AAJMFC No tengo tennis
Poseidon Tactiek Copenhague
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
40.3 gemiddelde waardering 44.3
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gugusiewicz met de inworp. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra geeft een hoge lob. Aranburu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De Bocourt geeft een hoge lob. Inworp. Largo Carazo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aranburu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranburu draait met de bal, schiet en ... Zahir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Klungelig pakt Kuszniak de bal. Kuszniak passt de bal in één keer door. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - No tengo tennis 1:0

33e minuut.
Lozano komt het veld opgelopen. Dihmubidi komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Gallaga met een sublieme pass. Bedra met een sublieme pass. Lozano is nu in balbezit. Trkola verovert de bal door een tackle van achteren. Trkola haalt uit met een fantastische trap. Zahir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is De Bocourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranburu is nu in balbezit. Aranburu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AAJMFC - No tengo tennis 1:1

44e minuut.
Trkola verovert de bal door een tackle van achteren. Trkola geeft een lange en hoge pass. Aranburu rent richting de bal. Aranburu draait met de bal, schiet en ... Zahir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - No tengo tennis 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 58%, No tengo tennis 42%.
AAJMFC - No tengo tennis 1:2

50e minuut.
Doeltrap. Reyes komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Gallaga geeft een lange en hoge pass. Aranburu kan de bal niet met de borst controleren. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranburu verovert de bal door een tackle van achteren. Aranburu haalt uit met een fantastische trap. Reyes bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Árnasson komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Gugusiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Nachtailer is nu in balbezit. Gugusiewicz onderschept slim de pass. Árnasson onderschept slim de pass. Árnasson haalt uit met een fantastische trap. Schollen bokst de bal weg.

71e minuut.
Largo Carazo probeert naar een medespeler te passen. Bedra geeft een hoge lob. Aranburu is nu in balbezit. Aranburu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - No tengo tennis 1:3

72e minuut.
Nachtailer speelt de bal door. Tırkaz speelt de bal door. Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranburu onderschept slim de pass. Aranburu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 63%, No tengo tennis 37%.
AAJMFC - No tengo tennis 1:3