Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocha1985 F.C.OLTCHIM RM.VALCEA
523 Tactiek fare e 2
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
26 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 33.5
solide Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen matig


8e minuut.
Miñarro verovert de bal door een tackle van achteren. Miñarro geeft een hoge lob. Shogun is nu in balbezit. Shogun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 1:0

9e minuut.
Inworp. Wale met een snelle inworp. Albulescu met een sublieme pass. Shogun is nu in balbezit. Shogun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Albulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wale krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Melninkas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jipa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Tekerlekçi de bal. Kułyk geeft een lange en hoge pass. Juhart kopt de bal weg. Wale is nu in balbezit. Wale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Miñarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miñarro geeft een lange en hoge pass. Sarantausta heeft problemen om de bal te vangen. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale draait met de bal, schiet en ... Perz bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shogun geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piast maakt een snoekduik en kopt de bal. Perz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 2:0

23e minuut.
Kułyk geeft een lange en hoge pass. Piast kopt de bal weg. Shogun rent richting de bal. Shogun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Csiszér probeert de bal met de borst te controleren. Csiszér passt de bal met de wreef. Stoian is nu in balbezit. Stoian geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Galindo de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Bylok speelt de bal door. Tekerlekçi kopt de bal weg. Daar is Csiszér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csiszér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 2:1

39e minuut.
Albulescu rent richting de bal. Albulescu geeft de bal voor. Marcel controleert de bal met de borst. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marcel heeft problemen om de bal te vangen. Goldner is nu in balbezit. Goldner schiet op doel. Perz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 3:1

41e minuut.
Shogun is nu in balbezit. Shogun geeft een hoge lob. Wale met een sublieme pass. Goldner is nu in balbezit. Goldner schiet op doel. Perz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Sarantausta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shogun geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Perz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Piast springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocha1985 51%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 49%.
Rocha1985 - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 3:1

48e minuut.
Miñarro rent richting de bal. Csiszér onderschept slim de pass. Csiszér passt de bal met de wreef. Galindo rent richting de bal. Galindo draait met de bal, schiet en ... Paal!

51e minuut.
Kułyk geeft een hoge lob. Gilet kopt de bal weg. Wale is nu in balbezit. Wale schiet op doel. Perz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 4:1

58e minuut.
Gilet bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldner onderschept slim de pass. Goldner met een sublieme pass. Piast rent richting de bal. Piast haalt uit met een fantastische trap. Perz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Tekerlekçi geeft een lange en hoge pass. Huscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñarro speelt de bal door. Goldner rent richting de bal. Goldner draait met de bal, schiet en ... Perz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wale is nu in balbezit. Wale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 5:1

74e minuut.
Stoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoian geeft een hoge lob. Csiszér is nu in balbezit. Csiszér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 5:2

81e minuut.
Melninkas geeft een hoge lob. Shogun rent richting de bal. Gilet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gilet krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Shogun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kułyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wale rent richting de bal. Wale passt de bal in één keer door. Goldner rent richting de bal. Goldner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 6:2

82e minuut.
Carrario bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrario geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoian met de inworp. Jipa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Piast bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhart is nu in balbezit. Piast bereikt de bal nog maar net als eerste. Shogun bereikt de bal nog maar net als eerste. Shogun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Carrario heeft problemen om de bal te vangen. Carrario geeft de bal voor. Albulescu kopt de bal weg. Piast is nu in balbezit. Piast haalt uit met een fantastische trap. Perz bokst de bal weg.

89e minuut.
Daar is Shogun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csiszér is nu in balbezit. Csiszér passt de bal in één keer door. Jipa rent richting de bal. Jipa haalt uit met een fantastische trap. Bylok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocha1985 45%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 55%.
Rocha1985 - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 6:2