Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocha1985 Nubian
523 Tactiek New Heaven
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
52.7 gemiddelde waardering 38.5
very good Schieten adequate
excellent Passen adequate
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Shogun probeert naar een medespeler te passen. Goldner is nu in balbezit. Goldner met een sublieme pass. Wale is nu in balbezit. Wale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - Nubian 1:0

14e minuut.
Miñarro kopt de bal weg. Daar is Brönnimann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale verovert de bal door een tackle van achteren. Wale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Kułyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryser geeft een hoge lob. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă draait met de bal, schiet en ... Bylok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Doeltrap. Bylok met een harde bal richting middenveld. Kułyk geeft een lange en hoge pass. Wale is nu in balbezit. Wale draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Shogun rent richting de bal. Shogun geeft een lange en hoge pass. Wale is nu in balbezit. Wale haalt uit met een fantastische trap. Raffaldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - Nubian 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocha1985 42%, Nubian 58%.
Rocha1985 - Nubian 2:0

46e minuut.
Garbatzky komt het veld opgelopen. Filli komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Wale probeert naar een medespeler te passen. Albulescu rent richting de bal. Albulescu passt de bal zonder na te denken. Piast rent richting de bal. Piast haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Garbatzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbatzky passt de bal zonder na te denken. Albulescu geeft een hoge lob. Piast krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - Nubian 3:0

83e minuut.
Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu speelt de bal door. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale schiet op doel. Raffaldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - Nubian 4:0

84e minuut.
Filli met een sublieme pass. Klungelig pakt Dincă de bal. Wale is nu in balbezit. Wale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocha1985 41%, Nubian 59%.
Rocha1985 - Nubian 4:0