Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nubian Rocha1985
New Heaven Tactiek 523
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
39.6 gemiddelde waardering 51.1
goed Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Białostocki onderschept slim de pass. Albulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Albulescu speelt de bal door. Wale is nu in balbezit. Wale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Melninkas is nu in balbezit. Melninkas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Docu met een snelle inworp. Ban geeft de bal voor. Bylok bokst de bal weg.

16e minuut.
Kułyk geeft een lange en hoge pass. Crivac heeft problemen om de bal te vangen. Białostocki is nu in balbezit. Goldner verovert de bal door een tackle van achteren. Goldner schiet op doel. Raffaldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shogun zal de hoekschop nemen. Brönnimann kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Duru de bal onder controle te krijgen. Wale is nu in balbezit. Wale haalt uit met een fantastische trap. Raffaldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale schiet op doel. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Crivac heeft problemen om de bal te vangen. Wale is nu in balbezit. Wale geeft een lange en hoge pass. Piast rent richting de bal. Piast haalt uit met een fantastische trap. Raffaldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Brönnimann verovert de bal door een tackle van achteren. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru passt de bal zonder na te denken. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Carrario geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cinpoeru met de inworp. Docu rent richting de bal. Docu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Docu heeft problemen om de bal te vangen. Miñarro rent richting de bal. Miñarro geeft de bal voor. Goldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Buitenspel voor Plesca. Goede buitenspelval van de verdediging. Huscher neemt vlug de vrije trap. Goldner kopt de bal weg. Wale is nu in balbezit. Wale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Goldner probeert naar een medespeler te passen. Piast bereikt de bal nog maar net als eerste. Piast passt de bal zonder na te denken. Wale rent richting de bal. Wale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Raffaldo trapt de bal weg van het doel. Ban kopt de bal weg. Cinpoeru geeft een hoge lob. Plesca maakt een snoekduik en kopt de bal. Bylok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nubian - Rocha1985 1:0

45e minuut.
Wale rent richting de bal. Goldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale draait met de bal, schiet en ... Raffaldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nubian - Rocha1985 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nubian 56%, Rocha1985 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nubian - Rocha1985 1:1

46e minuut.
Dincă komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Shogun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Białostocki rent richting de bal. Met opzet legt Shogun zijn tegenspeler op de grond. Shogun krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Brönnimann heeft problemen om de bal te vangen. Piast bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shogun neemt de hoekschop. Goldner maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Crivac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wale is nu in balbezit. Wale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nubian - Rocha1985 1:2

59e minuut.
Crivac bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu onderschept slim de pass. Albulescu geeft de bal voor. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Laya komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Melninkas geeft een lange en hoge pass. Daar is Wale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duru begaat een overtreding. Wale raakt geblesseerd tijdens het duel. Kułyk komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dincă stond buitenspel. Miñarro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wale kopt de bal weg. Shogun rent richting de bal. Shogun draait met de bal, schiet en ... Raffaldo bokst de bal weg.

82e minuut.
Kułyk passt de bal zonder na te denken. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivac begaat een overtreding. Crivac krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru speelt de bal door. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă haalt uit met een fantastische trap. Carrario probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bylok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nubian 50%, Rocha1985 50%.
Nubian - Rocha1985 1:2