Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotbal Club Robert Georgescu Nubian
433 + Tactiek New Heaven
59% Balbezit 41%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
38.5 gemiddelde waardering 36.5
good Schieten adequate
average Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Duru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sowunmi de bal. Sowunmi speelt de bal door. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Piispanen probeert naar een medespeler te passen. Sturdza speelt de bal door. Jojić met een sublieme pass. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dargle rent richting de bal. Dargle schiet op doel. Raffaldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Nubian 1:0

20e minuut.
Radziejowski is nu in balbezit. Radziejowski geeft een lange en hoge pass. Crivac kopt de bal weg. Swadźba controleert de bal met de borst. Swadźba schiet op doel. Raffaldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Ban raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Plesca komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Sturdza speelt de bal door. Daar is Jojić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinpoeru probeert naar een medespeler te passen. Plesca rent richting de bal. Plesca draait met de bal, schiet en ... Zahra bokst de bal weg. Dincă is nu in balbezit. Dincă schiet op doel. Zahra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fotbal Club Robert Georgescu - Nubian 1:1

43e minuut.
Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca passt de bal zonder na te denken. Jojić speelt de bal door. Dincă is nu in balbezit. Dincă haalt uit met een fantastische trap. Zahra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Nubian 1:2

44e minuut.
Sturdza passt de bal met de wreef. Cinpoeru rent richting de bal. Sturdza begaat een overtreding. Sturdza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 49%, Nubian 51%.
Fotbal Club Robert Georgescu - Nubian 1:2

56e minuut.
Cinpoeru probeert naar een medespeler te passen. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca is nu in balbezit. Plesca draait met de bal, schiet en ... Szélesi probeert de bal aan de voet te houden. Zahra bokst de bal weg. Szélesi speelt de bal door. Daar is Zahra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Nubian 1:3

72e minuut.
Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru speelt de bal door. Plesca is nu in balbezit. Dincă rent richting de bal. Dincă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Demeter neemt vlug de vrije trap. Cinpoeru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cinpoeru passt de bal met de wreef. Ryser is nu in balbezit. Ryser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Niţulescu kopt de bal weg. Daar is Cinpoeru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinpoeru speelt de bal door. Ryser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 51%, Nubian 49%.
Fotbal Club Robert Georgescu - Nubian 1:3