Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hello! F.C.OLTCHIM RM.VALCEA
cojo Tactiek fare e 2
63% Balbezit 37%
25% Spel op eigen helft 75%
15 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 29.7
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen matig
uitmuntend Verdedigen slecht


25e minuut.
Csiszér bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusoń onderschept slim de pass. Rusoń speelt de bal door. Condruţ rent richting de bal. Condruţ geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hello! 21%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 79%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hello! - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:0

53e minuut.
Randa met de inworp. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ passt de bal in één keer door. Pârvan is nu in balbezit. Pârvan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bănică is nu in balbezit. Bănică schiet op doel. Perz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 1:0

55e minuut.
Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin onderschept slim de pass. Călin passt de bal zonder na te denken. Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan draait met de bal, schiet en ... Perz bokst de bal weg. Daar is Bănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bănică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Randa geeft een hoge lob. Petrisor met een sublieme pass. Daar is Clondescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 2:0

65e minuut.
Pasca onderschept slim de pass. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa met een sublieme pass. Condruţ rent richting de bal. Condruţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Petrisor geeft de bal voor. Randa is nu in balbezit. Randa passt de bal zonder na te denken. Bănică is nu in balbezit. Bănică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 3:0

80e minuut.
Inworp. Clondescu met een snelle inworp. Klungelig pakt Tănăsoaica de bal. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Condruţ kopt de bal weg. Perz speelt de bal door. Rusoń kopt de bal weg. Randa is nu in balbezit. Randa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hello! 28%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 72%.
hello! - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 3:0