Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA hello!
fare e 2 Tactiek cojo
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43 gemiddelde waardering 50.5
goed Schieten redelijk
goed Passen goed
matig Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Belcea met de inworp. Rusoń rent richting de bal. Gilet is nu in balbezit. Rusoń verovert de bal door een tackle van achteren. Rusoń geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bănică probeert de bal aan de voet te houden. Belcea geeft de bal voor. Clondescu heeft problemen om de bal te vangen. Bănică is nu in balbezit. Bănică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Gilet de bal. Rusoń is nu in balbezit. Rusoń probeert naar een medespeler te passen. Bănică rent richting de bal. Bănică schiet op doel. Perz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Rusoń passt de bal zonder na te denken. Randa speelt de bal door. Condruţ probeert naar een medespeler te passen. Bănică rent richting de bal. Bănică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Tupczyński met de inworp. Peracchi speelt de bal door. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - hello! 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 62%, hello! 38%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - hello! 1:0

55e minuut.
Jipa kopt de bal weg. Tupczyński geeft een lange en hoge pass. Peracchi probeert naar een medespeler te passen. Jipa rent richting de bal. Jipa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Randa kopt de bal weg. Daar is Bănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bănică passt de bal in één keer door. Pârvan is nu in balbezit. Pârvan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Randa speelt de bal door. Condruţ rent richting de bal. Condruţ passt de bal met de wreef. Bănică rent richting de bal. Bănică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sarantausta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belcea met een snelle inworp. Rusoń is nu in balbezit. Rusoń geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Condruţ is nu in balbezit. Kaclerowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kaclerowicz passt de bal zonder na te denken. Bănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu geeft een lange en hoge pass. Peracchi kopt de bal weg. Jipa rent richting de bal. Jipa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tupczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Peracchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peracchi met een sublieme pass. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tutmaz geeft de bal voor. Belcea probeert naar een medespeler te passen. Rusoń rent richting de bal. Belcea geeft een lange en hoge pass. Pârvan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 60%, hello! 40%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - hello! 1:0