Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocha1985 hello!
523 Tactiek cojo
45% Balbezit 55%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
52.9 gemiddelde waardering 48.3
very good Schieten good
excellent Passen adequate
solid Verdedigen incredible


1e minuut.
Melninkas geeft de bal voor. Condruţ kopt de bal weg. Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu geeft de bal voor. Herojewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Avram bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Condruţ passt de bal zonder na te denken. Kułyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułyk passt de bal met de wreef. Piast rent richting de bal. Piast schiet op doel. Avram bokst de bal weg.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrario met een snelle inworp. Kułyk is nu in balbezit. Kułyk geeft een hoge lob. Herojewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Avram bokst de bal weg.

20e minuut.
Rusoń geeft een lange en hoge pass. Carrario kopt de bal weg. Daar is Miñarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusoń rent richting de bal. Rusoń draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ probeert naar een medespeler te passen. Bănică is nu in balbezit. Bănică haalt uit met een fantastische trap. Bylok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - hello! 0:1

42e minuut.
Tutmaz geeft een hoge lob. Albulescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Badarică de bal. Wale verovert de bal door een tackle van achteren. Wale schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocha1985 40%, hello! 60%.
Rocha1985 - hello! 0:1

54e minuut.
Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa probeert naar een medespeler te passen. Kułyk met een sublieme pass. Piast is nu in balbezit. Piast haalt uit met een fantastische trap. Avram probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shogun komt het veld opgelopen. Laya komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Badarică passt de bal met de wreef. Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Randa zijn tegenspeler op de grond. Randa krijgt een gele kaart. Albulescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Albulescu kan niet meer verder spelen. Garbatzky komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kułyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kułyk passt de bal met de wreef. Garbatzky rent richting de bal. Garbatzky geeft een lange en hoge pass. Laya springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Belcea met een sublieme pass. Rusoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusoń passt de bal zonder na te denken. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Buitenspel voor Garbatzky. Goede buitenspelval van de verdediging. Badarică maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Garbatzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbatzky haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garbatzky rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rocha1985 - hello! 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocha1985 38%, hello! 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rocha1985 - hello! 1:1