Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nubian F.C.OLTCHIM RM.VALCEA
New Heaven Tactiek fare e 2
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
39 gemiddelde waardering 29.3
good Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen weak


13e minuut.
Tănăsoaica is nu in balbezit. Galindo is nu in balbezit. Galindo passt de bal in één keer door. Gilet rent richting de bal. Gilet haalt uit met een fantastische trap. Raffaldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

16e minuut.
Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca onderschept slim de pass. Plesca passt de bal in één keer door. Ryser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Duru is nu in balbezit. Docu rent richting de bal. Docu probeert naar een medespeler te passen. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perz met een sublieme pass. Docu geeft een lange en hoge pass. Plesca rent richting de bal. Plesca draait met de bal, schiet en ... Perz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nubian - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 1:0

40e minuut.
Călin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cinpoeru met de inworp. Docu is nu in balbezit. Docu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Călin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cinpoeru met een snelle inworp. Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu geeft de bal voor. Perz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nubian 31%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 69%.
Nubian - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 1:0

46e minuut.
Filli komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru geeft de bal voor. Clondescu is nu in balbezit. Filli onderschept slim de pass. Filli draait met de bal, schiet en ... Perz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filli geeft een lange en hoge pass. Petrisor geeft een hoge lob. Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru geeft een hoge lob. Perz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Filli rent richting de bal. Filli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nubian - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 2:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Docu met een snelle inworp. Dincă rent richting de bal. Dincă draait met de bal, schiet en ... Perz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Docu rent richting de bal. Docu passt de bal zonder na te denken. Petrisor is nu in balbezit. Filli onderschept slim de pass. Filli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Tănăsoaica controleert de bal met de borst. Docu geeft een lange en hoge pass. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nubian - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 3:0

86e minuut.
Ryser rent richting de bal. Petrisor onderschept slim de pass. Filli onderschept slim de pass. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă haalt uit met een fantastische trap. Perz bokst de bal weg. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli haalt uit met een fantastische trap. Perz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Ochetan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brönnimann rent richting de bal. Brönnimann geeft de bal voor. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gilet stond buitenspel. Kostkiewicz neemt vlug de vrije trap. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli haalt uit met een fantastische trap. Perz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nubian - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nubian 28%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 72%.
Nubian - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 4:0