Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotbal Club Robert Georgescu Rocha1985
433 + Tactiek 523
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.3 gemiddelde waardering 54
adequate Schieten formidable
average Passen very good
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Jojić is nu in balbezit. Miñarro onderschept slim de pass. Miñarro met een sublieme pass. Herojewski is nu in balbezit. Herojewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kułyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kułyk geeft een hoge lob. Herojewski kopt de bal weg. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herojewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Rocha1985 0:1

11e minuut.
Piast bereikt de bal nog maar net als eerste. Piast passt de bal zonder na te denken. Melninkas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wale is nu in balbezit. Wale draait met de bal, schiet en ... Zahra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Demeter probeert naar een medespeler te passen. Radziejowski speelt de bal door. Dargle rent richting de bal. Dargle haalt uit met een fantastische trap. Bylok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fotbal Club Robert Georgescu - Rocha1985 1:1

20e minuut.
Daar is Miñarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miñarro geeft de bal voor. Daar is Niţulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herojewski haalt uit met een fantastische trap. Zahra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Piast is nu in balbezit. Jojić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piast is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kułyk komt bij de bal en schiet. Zahra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Rocha1985 1:2

26e minuut.
Kułyk met een sublieme pass. Wale heeft problemen om de bal te vangen. Wale passt de bal in één keer door. Herojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herojewski haalt uit met een fantastische trap. Zahra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Demeter geeft de bal voor. Piast bereikt de bal nog maar net als eerste. Jojić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jojić krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Goldner rent richting de bal. Goldner geeft de bal voor. Herojewski rent richting de bal. Herojewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Rocha1985 1:3

32e minuut.
Miñarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziejowski verovert de bal door een tackle van achteren. Radziejowski probeert naar een medespeler te passen. Dargle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dargle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Jojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñarro verovert de bal door een tackle van achteren. Miñarro geeft de bal voor. Herojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herojewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Rocha1985 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 60%, Rocha1985 40%.
Fotbal Club Robert Georgescu - Rocha1985 1:4

46e minuut.
Sowunmi passt de bal zonder na te denken. Dargle is nu in balbezit. Swadźba speelt de bal door. Radziejowski is nu in balbezit. Radziejowski schiet op doel. Bylok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Zahra trapt de bal weg. Dargle heeft problemen om de bal te vangen. Shogun met een sublieme pass. Piast is nu in balbezit. Piast haalt uit met een fantastische trap. Zahra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Niţulescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piast met een snelle inworp. Miñarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñarro geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herojewski is nu in balbezit. Herojewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Rocha1985 1:5

55e minuut.
Kułyk speelt de bal door. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale passt de bal in één keer door. Herojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herojewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kułyk probeert naar een medespeler te passen. Goldner rent richting de bal. Goldner speelt de bal door. Wale is nu in balbezit. Wale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zahra met een harde bal richting middenveld. Shogun kopt de bal weg. Wale probeert de bal aan de voet te houden. Wale draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Inworp. Laya komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Szélesi geeft de bal voor. Carrario is nu in balbezit. Radziejowski verovert de bal door een tackle van achteren. Radziejowski haalt uit met een fantastische trap. Bylok probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Radziejowski is nu in balbezit. Carrario rent richting de bal. Radziejowski onderschept slim de pass. Radziejowski schiet op doel. Bylok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - Rocha1985 2:5

87e minuut.
Radziejowski met een sublieme pass. Sowunmi rent richting de bal. Sowunmi passt de bal in één keer door. Dargle rent richting de bal. Dargle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 59%, Rocha1985 41%.
Fotbal Club Robert Georgescu - Rocha1985 2:5