Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocha1985 Fotbal Club Robert Georgescu
523 Tactiek 433 +
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 37.6
uitstekend Schieten matig
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Sturdza rent richting de bal. Shogun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sturdza raakt geblesseerd tijdens het duel. Jojić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Huscher kopt de bal weg. Radziejowski rent richting de bal. Radziejowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Inworp. Piast met een snelle inworp. Miñarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñarro geeft de bal voor. Herojewski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Goldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - Fotbal Club Robert Georgescu 1:0

17e minuut.
Radziejowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrario. Radziejowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Sturdza komt bij de bal en schiet. De bal rolt over de achterlijn. Bylok met een harde bal richting middenveld. Goldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldner geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - Fotbal Club Robert Georgescu 2:0

25e minuut.
Wale heeft problemen om de bal te vangen. Laya rent richting de bal. Demeter geeft een lange en hoge pass. Melninkas geeft een hoge lob. Wale springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szélesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zahra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Wale rent richting de bal. Wale geeft de bal voor. Klungelig pakt Jojić de bal. Herojewski is nu in balbezit. Herojewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Shogun is nu in balbezit. Shogun geeft een hoge lob. Jojić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shogun geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zahra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocha1985 32%, Fotbal Club Robert Georgescu 68%.
Rocha1985 - Fotbal Club Robert Georgescu 2:0

51e minuut.
Wale maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Niţulescu de bal. Goldner rent richting de bal. Herojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herojewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Jojić kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shogun met de inworp. Piast rent richting de bal. Piast schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wale is nu in balbezit. Wale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - Fotbal Club Robert Georgescu 3:0

56e minuut.
Radziejowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

57e minuut.
Sturdza geeft een lange en hoge pass. Daar is Huscher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dargle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dargle schiet op doel. Bylok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Huscher met de inworp. Laya geeft een hoge lob. Herojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herojewski schiet op doel. Niţulescu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Niţulescu rent richting de bal. Wale onderschept slim de pass. Wale passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Herojewski de bal. Herojewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - Fotbal Club Robert Georgescu 4:0

72e minuut.
Szélesi rent richting de bal. Szélesi geeft de bal voor. Huscher kopt de bal weg. Wale rent richting de bal. Wale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Piispanen is nu in balbezit. Shogun verovert de bal door een tackle van achteren. Shogun speelt de bal door. Herojewski is nu in balbezit. Herojewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - Fotbal Club Robert Georgescu 5:0

75e minuut.
Piispanen met een sublieme pass. Laya rent richting de bal. Sowunmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sowunmi krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Huscher verovert de bal door een tackle van achteren. Huscher geeft een lange en hoge pass. Daar is Niţulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herojewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - Fotbal Club Robert Georgescu 6:0

83e minuut.
Niţulescu geeft een hoge lob. Inworp. Huscher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miñarro is nu in balbezit. Shogun geeft een lange en hoge pass. Zahra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Carrario rent richting de bal. Carrario met een sublieme pass. Piispanen speelt de bal door. Piast rent richting de bal. Piast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Piast met een snelle inworp. Goldner is nu in balbezit. Sturdza maakt een afschuwelijke overtreding. Sturdza krijgt een gele kaart. Goldner raakt geblesseerd tijdens het duel. Miñarro met een snel genomen vrije trap. Herojewski krijgt zijn hoofd ertegen. Zahra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocha1985 - Fotbal Club Robert Georgescu 7:0

89e minuut.
Sowunmi geeft de bal voor. Klungelig pakt Miñarro de bal. Dargle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dargle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocha1985 39%, Fotbal Club Robert Georgescu 61%.
Rocha1985 - Fotbal Club Robert Georgescu 7:0