Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZiomSquad FC HydraGrzesio
3.0 Tactiek Hydra
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 54.1
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Colatrella is nu in balbezit. Eminov verovert de bal door een tackle van achteren. Eminov geeft een lange en hoge pass. Randal bereikt de bal nog maar net als eerste. Randal draait met de bal, schiet en ... Moriggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Randal rent richting de bal. Randal haalt uit met een fantastische trap. Moriggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - FC HydraGrzesio 1:0

4e minuut.
Bikov met de inworp. Nizielski speelt de bal door. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi haalt uit met een fantastische trap. Saralegui probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kopertowski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Guereschi rent richting de bal. Nizielski speelt de bal door. Kopertowski rent richting de bal. Guereschi rent richting de bal. Guereschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Staruchowicz. Staruchowicz krijgt een gele kaart. Diri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Gombrowicz passt de bal zonder na te denken. Eminov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grgona rent richting de bal. Eminov verovert de bal door een tackle van achteren. Eminov schiet op doel. Moriggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - FC HydraGrzesio 2:0

29e minuut.
Gombrowicz probeert naar een medespeler te passen. Eminov is nu in balbezit. Eminov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Randal de bal. Randal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Seredinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizielski onderschept slim de pass. Nizielski met een sublieme pass. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Saralegui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Bikov geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Saralegui met een harde bal richting middenveld. Daar is Bikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălţatu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bikov geeft een hoge lob. Daar is Staruchowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staruchowicz schiet op doel. Kopertowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saralegui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - FC HydraGrzesio 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZiomSquad 52%, FC HydraGrzesio 48%.
ZiomSquad - FC HydraGrzesio 2:1

49e minuut.
Staruchowicz is nu in balbezit. Diri verovert de bal door een tackle van achteren. Diri geeft een lange en hoge pass. Randal rent richting de bal. Randal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Bălţatu speelt de bal door. Daar is Gombrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gombrowicz speelt de bal door. Eminov is nu in balbezit. Eminov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Grzegórzecki geeft de bal voor. Bikov is nu in balbezit. Bikov geeft een lange en hoge pass. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Moriggi trapt de bal weg. Bikov kopt de bal weg. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi schiet op doel. Saralegui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZiomSquad - FC HydraGrzesio 2:2

85e minuut.
Klungelig pakt Bălţatu de bal. Nizielski geeft de bal voor. Guereschi rent richting de bal. Guereschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - FC HydraGrzesio 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZiomSquad 52%, FC HydraGrzesio 48%.
ZiomSquad - FC HydraGrzesio 2:3