Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BZY CITY Niebieskie PeeR
Normal Tactiek 4-3-3
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 37
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 39.1
poor Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Daar is Jakosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrnić rent richting de bal. Zrnić probeert naar een medespeler te passen. Solvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Solvoll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Niebieskie PeeR 0:1

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sonet met de inworp. Schaap probeert naar een medespeler te passen. Zrnić is nu in balbezit. Zrnić haalt uit met een fantastische trap. Dmowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

13e minuut.
Solvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Solvoll probeert naar een medespeler te passen. Zrnić is nu in balbezit. Zrnić draait met de bal, schiet en ... Dmowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Niebieskie PeeR 0:2

16e minuut.
Cimbru rent richting de bal. Cimbru geeft de bal voor. Szpręga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pasir is nu in balbezit. Pasir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Niebieskie PeeR 0:3

19e minuut.
Grzonek trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villanueva met een snelle inworp. Schaap bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaap geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Grzonek rent richting de bal. Zrnić onderschept slim de pass. Zrnić passt de bal met de wreef. Solvoll is nu in balbezit. Solvoll schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Pasir met een sublieme pass. Szpręga geeft de bal voor. Solvoll kopt de bal weg. Zrnić is nu in balbezit. Zrnić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Grzonek de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Jakosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva rent richting de bal. Villanueva passt de bal zonder na te denken. Pasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rzeźniczak verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeźniczak geeft een hoge lob. Cimbru probeert naar een medespeler te passen. Solvoll probeert de bal aan de voet te houden. Villanueva geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Solvoll rent richting de bal. Grzonek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solvoll is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villanueva zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasir draait met de bal, schiet en ... Dmowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Zrnić rent richting de bal. Zrnić speelt de bal door. Pasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasir schiet op doel. Dmowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Niebieskie PeeR 0:4

44e minuut.
Palau geeft een lange en hoge pass. Grzonek heeft problemen om de bal te vangen. Zrnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrnić schiet op doel. Dmowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Niebieskie PeeR 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BZY CITY 76%, Niebieskie PeeR 24%.
BZY CITY - Niebieskie PeeR 0:5

51e minuut.
Villanueva speelt de bal door. Daar is Solvoll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solvoll met een sublieme pass. Zrnić is nu in balbezit. Zrnić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Dmowski trapt de bal weg. Szpręga kopt de bal weg. Pasir is nu in balbezit. Pasir schiet op doel. Rzeźniczak probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Schaap met een sublieme pass. Solvoll rent richting de bal. Solvoll speelt de bal door. Zrnić heeft problemen om de bal te vangen. Zrnić met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Solvoll probeert de bal met de borst te controleren. Solvoll speelt de bal door. Pasir heeft problemen om de bal te vangen. Pasir schiet op doel. Dmowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Niebieskie PeeR 0:6

68e minuut.
Villanueva rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burzawa. Villanueva raakt geblesseerd tijdens het duel. Cimbru met een snel genomen vrije trap. Solvoll kopt de bal weg. Pasir is nu in balbezit. Pasir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Niebieskie PeeR 0:7

71e minuut.
Jakosz geeft een hoge lob. Villanueva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villanueva passt de bal zonder na te denken. Zrnić rent richting de bal. Zrnić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Zrnić de bal. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva passt de bal met de wreef. Pasir is nu in balbezit. Pasir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wąsowski geeft een lange en hoge pass. Palau is nu in balbezit. Palau passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Villanueva de bal. Villanueva geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Solvoll speelt de bal door. Klungelig pakt Sonet de bal. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva geeft een lange en hoge pass. Dmowski bokst de bal weg. Pasir rent richting de bal. Pasir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Niebieskie PeeR 0:8

85e minuut.
Villanueva geeft de bal voor. Klungelig pakt Solvoll de bal. Solvoll passt de bal met de wreef. Pasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rzeźniczak heeft problemen om de bal te vangen. Solvoll rent richting de bal. Solvoll draait met de bal, schiet en ... Dmowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BZY CITY 79%, Niebieskie PeeR 21%.
BZY CITY - Niebieskie PeeR 0:8