Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC HydraGrzesio BZY CITY
Hydra Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
42 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 18.7
formidable Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Pasichnichenko met een sublieme pass. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi rent richting de bal. Guereschi draait met de bal, schiet en ... Dmowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Burzawa geeft de bal voor. Chorąży met een sublieme pass. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi schiet op doel. Dmowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - BZY CITY 1:0

10e minuut.
Daar is Kopertowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakosz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kopertowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Pasichnichenko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rzeźniczak kopt de bal weg. Kopertowski heeft problemen om de bal te vangen. Kopertowski draait met de bal, schiet en ... Dmowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Chorąży probeert naar een medespeler te passen. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonek verovert de bal door een tackle van achteren. Guereschi onderschept slim de pass. Guereschi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Klungelig pakt Pasichnichenko de bal. Pasichnichenko geeft een hoge lob. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski draait met de bal, schiet en ... Grzonek probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dmowski speelt de bal door. Staruchowicz kopt de bal weg. Grzonek controleert de bal met de borst. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - BZY CITY 2:0

18e minuut.
Sonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonet geeft de bal voor. Szpręga kopt de bal weg. Guereschi rent richting de bal. Guereschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Dmowski trapt de bal weg. Staruchowicz kopt de bal weg. Kopertowski heeft problemen om de bal te vangen. Kopertowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - BZY CITY 3:0

21e minuut.
Staruchowicz met een snelle inworp. Nizielski is nu in balbezit. Nizielski passt de bal in één keer door. Guereschi rent richting de bal. Guereschi haalt uit met een fantastische trap. Dmowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - BZY CITY 4:0

23e minuut.
Chorąży verovert de bal door een tackle van achteren. Chorąży passt de bal zonder na te denken. Nizielski met een sublieme pass. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Guereschi is nu in balbezit. Nizielski probeert naar een medespeler te passen. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grzonek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - BZY CITY 5:0

26e minuut.
Chorąży probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burzawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chorąży raakt geblesseerd tijdens het duel. Pasichnichenko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Chorąży verovert de bal door een tackle van achteren. Chorąży met een sublieme pass. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi rent richting de bal. Guereschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Guereschi met een sublieme pass. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz geeft de bal voor. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - BZY CITY 6:0

35e minuut.
Daar is Staruchowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nizielski is nu in balbezit. Nizielski passt de bal zonder na te denken. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi onderschept slim de pass. Guereschi passt de bal met de wreef. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Grzonek de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Rzeźniczak rent richting de bal. Rzeźniczak passt de bal zonder na te denken. Daar is Guereschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guereschi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - BZY CITY 7:0

42e minuut.
Meler probeert naar een medespeler te passen. Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz passt de bal in één keer door. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rzeźniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak geeft een hoge lob. Inworp. Chorąży met een snelle inworp. Guereschi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HydraGrzesio 29%, BZY CITY 71%.
FC HydraGrzesio - BZY CITY 7:0

46e minuut.
Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz geeft een hoge lob. Grzonek heeft problemen om de bal te vangen. Guereschi rent richting de bal. Guereschi draait met de bal, schiet en ... Dmowski bokst de bal weg. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - BZY CITY 8:0

49e minuut.
Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży geeft de bal voor. Daar is Grzonek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski schiet op doel. Dmowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - BZY CITY 9:0

52e minuut.
Doeltrap. Dmowski trapt de bal weg. Pasichnichenko kopt de bal weg. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - BZY CITY 10:0

53e minuut.
Meler bereikt de bal nog maar net als eerste. Meler passt de bal in één keer door. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi onderschept slim de pass. Guereschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - BZY CITY 11:0

55e minuut.
Chorąży zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pasichnichenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasichnichenko speelt de bal door. Nizielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizielski geeft een lange en hoge pass. Dmowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kopertowski krijgt zijn hoofd ertegen. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Guereschi verovert de bal door een tackle van achteren. Guereschi passt de bal met de wreef. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grzonek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - BZY CITY 12:0

58e minuut.
Staruchowicz geeft een lange en hoge pass. Chorąży kopt de bal weg. Sonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski onderschept slim de pass. Kopertowski geeft een hoge lob. Dmowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kopertowski passt de bal met de wreef. Guereschi rent richting de bal. Guereschi passt de bal zonder na te denken. Chorąży is nu in balbezit. Chorąży draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - BZY CITY 13:0

61e minuut.
Meler speelt de bal door. Daar is Burzawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guereschi verovert de bal door een tackle van achteren. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Chorąży passt de bal in één keer door. Grzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski onderschept slim de pass. Kopertowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - BZY CITY 14:0

64e minuut.
Kopertowski passt de bal met de wreef. Daar is Staruchowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakosz maakt een afschuwelijke overtreding. Jakosz krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Nizielski rent richting de bal. Nizielski geeft een lange en hoge pass. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi schiet op doel. Dmowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Nizielski de bal. Nizielski met een sublieme pass. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guereschi rent richting de bal. Guereschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dmowski probeert naar een medespeler te passen. Pasichnichenko kopt de bal weg. Guereschi rent richting de bal. Nizielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizielski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Jakosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski onderschept slim de pass. Kopertowski met een sublieme pass. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi draait met de bal, schiet en ... Dmowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - BZY CITY 15:0

84e minuut.
Sonet kopt de bal weg. Nizielski geeft de bal voor. Guereschi rent richting de bal. Guereschi haalt uit met een fantastische trap. Dmowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - BZY CITY 16:0

86e minuut.
Guereschi passt de bal met de wreef. Dmowski met een sublieme pass. Badowski rent richting de bal. Chorąży onderschept slim de pass. Chorąży draait met de bal, schiet en ... Dmowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chorąży geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nizielski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - BZY CITY 17:0

89e minuut.
Dmowski met een sublieme pass. Pasichnichenko kopt de bal weg. Grzonek heeft problemen om de bal te vangen. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - BZY CITY 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HydraGrzesio 18%, BZY CITY 82%.
FC HydraGrzesio - BZY CITY 18:0