Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benfika Izbica FC HydraGrzesio
18L Tactiek Hydra
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 54.4
very good Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Nizielski geeft een hoge lob. Guereschi kopt de bal weg. Giza is nu in balbezit. Kopertowski onderschept slim de pass. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Foster met een sublieme pass. Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz geeft de bal voor. Kopertowski krijgt zijn hoofd ertegen. Vulpeş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - FC HydraGrzesio 0:1

13e minuut.
Colatrella verovert de bal door een tackle van achteren. Colatrella speelt de bal door. Chorąży is nu in balbezit. Chorąży geeft een lange en hoge pass. Guereschi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vulpeş probeert naar een medespeler te passen. Staruchowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Guereschi de bal. Guereschi haalt uit met een fantastische trap. Vulpeş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Złotnik rent richting de bal. Złotnik passt de bal in één keer door. Patiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiniotis draait met de bal, schiet en ... Moriggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benfika Izbica - FC HydraGrzesio 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfika Izbica 50%, FC HydraGrzesio 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benfika Izbica - FC HydraGrzesio 1:1

46e minuut.
Dubourg komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Łęgosz geeft een lange en hoge pass. Kopertowski kopt de bal weg. Uustaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Uustaal geeft een hoge lob. Dubourg rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perebento komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Guereschi is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chorąży met de inworp. Guereschi rent richting de bal. Guereschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Dubourg kopt de bal weg. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster speelt de bal door. Perebento bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Colatrella de bal. Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz rent richting de bal. Colatrella is nu in balbezit. Colatrella geeft de bal voor. Vulpeş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banussi komt het veld opgelopen. Reiss komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Vahava passt de bal in één keer door. Perebento heeft problemen om de bal te vangen. Perebento probeert naar een medespeler te passen. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg haalt uit met een fantastische trap. Moriggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perebento is nu in balbezit. Perebento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - FC HydraGrzesio 2:1

76e minuut.
Inworp. Pilichowski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kopertowski probeert de bal aan de voet te houden. Nhật Dũng speelt de bal door. Foster speelt de bal door. Klungelig pakt Pilichowski de bal. Pilichowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Łęgosz geeft een hoge lob. Kopertowski kopt de bal weg. Nizielski is nu in balbezit. Nizielski draait met de bal, schiet en ... Vulpeş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benfika Izbica - FC HydraGrzesio 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfika Izbica 44%, FC HydraGrzesio 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benfika Izbica - FC HydraGrzesio 2:2