Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC HydraGrzesio Benfika Izbica
Hydra Tactiek 18L
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 48.3
very good Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Dobrotă speelt de bal door. Nhật Dũng is nu in balbezit. Nhật Dũng passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Manusiwa de bal. Manusiwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Guereschi onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Dembski ... Strafschop! Guereschi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nizielski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Vulpeş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - Benfika Izbica 1:0

11e minuut.
Kaczmarski geeft een lange en hoge pass. Nhật Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldisserott begaat een overtreding. Baldisserott krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Głazowski geeft een hoge lob. Filemon kopt de bal weg. Colatrella heeft problemen om de bal te vangen. Patiniotis rent richting de bal. Patiniotis schiet op doel. Gutmański bokst de bal weg.

13e minuut.
Nizielski passt de bal met de wreef. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski speelt de bal door. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi schiet op doel. Vulpeş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Głazowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głazowski geeft een hoge lob. Inworp. Staruchowicz met de inworp. Kopertowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Guereschi onderschept slim de pass. Nizielski met een sublieme pass. Guereschi is nu in balbezit. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - Benfika Izbica 2:0

22e minuut.
Dobrotă kopt de bal weg. Daar is Manusiwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manusiwa geeft een hoge lob. Patiniotis rent richting de bal. Patiniotis draait met de bal, schiet en ... Gutmański bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Baldisserott raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grzegórzecki komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Staruchowicz speelt de bal door. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski passt de bal met de wreef. Guereschi rent richting de bal. Guereschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Filemon is nu in balbezit. Staruchowicz onderschept slim de pass. Staruchowicz met een sublieme pass. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vulpeş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HydraGrzesio 52%, Benfika Izbica 48%.
FC HydraGrzesio - Benfika Izbica 2:0

52e minuut.
Inworp. Foster komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Nizielski passt de bal met de wreef. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz met een sublieme pass. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Staruchowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Staruchowicz speelt de bal door. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap. Vulpeş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Giza komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Szczepańczyk de bal onder controle te krijgen. Manusiwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Manusiwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Banussi komt het veld opgelopen. Uustaal komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Manusiwa kopt de bal weg. Patiniotis rent richting de bal. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. Gutmański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - Benfika Izbica 2:1

78e minuut.
Manusiwa speelt de bal door. Foster rent richting de bal. Foster passt de bal in één keer door. Patiniotis rent richting de bal. Patiniotis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Grzegórzecki is nu in balbezit. Grzegórzecki geeft een hoge lob. Uustaal is nu in balbezit. Uustaal geeft een hoge lob. Patiniotis krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HydraGrzesio 57%, Benfika Izbica 43%.
FC HydraGrzesio - Benfika Izbica 2:1