Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZiomSquad BZY CITY
3.0 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
36 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 17.4
very good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Bălţatu passt de bal zonder na te denken. Ursić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu probeert naar een medespeler te passen. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Burzawa probeert naar een medespeler te passen. Żygus is nu in balbezit. Żygus speelt de bal door. Piatas rent richting de bal. Piatas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - BZY CITY 1:0

8e minuut.
Bălţatu rent richting de bal. Bălţatu passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Jakosz de bal onder controle te krijgen. Piatas is nu in balbezit. Piatas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Alvares kopt de bal weg. Paouris speelt de bal door. Sonet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bălţatu rent richting de bal. Bălţatu draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Rzeźniczak de bal. Wojtasik bokst de bal weg.

11e minuut.
Jakosz rent richting de bal. Bălţatu onderschept slim de pass. Bălţatu geeft de bal voor. Piatas is nu in balbezit. Piatas schiet op doel. Wojtasik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Jakosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu probeert naar een medespeler te passen. Randal is nu in balbezit. Piatas is nu in balbezit. Piatas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paouris met de inworp. Bălţatu probeert naar een medespeler te passen. Alvares rent richting de bal. Alvares haalt uit met een fantastische trap. Wojtasik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Bălţatu controleert de bal met de borst. Bălţatu geeft de bal voor. Klungelig pakt Rzeźniczak de bal. Randal bereikt de bal nog maar net als eerste. Randal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - BZY CITY 2:0

21e minuut.
Paouris is nu in balbezit. Paouris passt de bal met de wreef. Piatas heeft problemen om de bal te vangen. Randal is nu in balbezit. Randal schiet op doel. Wojtasik bokst de bal weg.

23e minuut.
Rzeźniczak passt de bal zonder na te denken. Randal bereikt de bal nog maar net als eerste. Randal passt de bal in één keer door. Alvares bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ponzo kopt de bal weg. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu met een sublieme pass. Piatas rent richting de bal. Piatas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - BZY CITY 3:0

42e minuut.
Meler geeft de bal voor. Sonet rent richting de bal. Alvares begaat een overtreding. Alvares krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Paouris geeft de bal voor. Alvares kopt de bal weg. Daar is Grzonek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatas rent richting de bal. Piatas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Paouris is nu in balbezit. Paouris probeert naar een medespeler te passen. Randal bereikt de bal nog maar net als eerste. Randal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - BZY CITY 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZiomSquad 31%, BZY CITY 69%.
ZiomSquad - BZY CITY 4:0

46e minuut.
Meler rent richting de bal. Piatas verovert de bal door een tackle van achteren. Piatas passt de bal met de wreef. Randal rent richting de bal. Randal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Paouris is nu in balbezit. Paouris geeft de bal voor. Klungelig pakt Grzonek de bal. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sonet speelt de bal door. Alvares speelt de bal door. Randal bereikt de bal nog maar net als eerste. Randal schiet op doel. Wojtasik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - BZY CITY 5:0

52e minuut.
Burzawa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Meler de bal. Jakosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas onderschept slim de pass. Piatas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Paouris passt de bal zonder na te denken. Daar is Piatas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Randal verovert de bal door een tackle van achteren. Randal schiet op doel. Wojtasik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piatas controleert de bal met de borst. Piatas draait met de bal, schiet en ... Wojtasik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

58e minuut.
Alvares kopt de bal weg. Grzonek kan de bal niet met de borst controleren. Piatas is nu in balbezit. Piatas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Paouris speelt de bal door. Szpręga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Randal rent richting de bal. Randal haalt uit met een fantastische trap. Rzeźniczak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - BZY CITY 6:0

65e minuut.
Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Randal verovert de bal door een tackle van achteren. Randal probeert naar een medespeler te passen. Piatas is nu in balbezit. Piatas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Paouris probeert naar een medespeler te passen. Alvares bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvares met een sublieme pass. Randal is nu in balbezit. Randal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Szpręga kopt de bal weg. Ponzo rent richting de bal. Ponzo met een sublieme pass. Randal rent richting de bal. Randal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bălţatu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jakosz is nu in balbezit. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Alvares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bălţatu rent richting de bal. Bălţatu met een sublieme pass. Paouris geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Grzonek geeft de bal voor. Alvares rent richting de bal. Alvares geeft de bal voor. Piatas is nu in balbezit. Piatas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - BZY CITY 7:0

78e minuut.
Szpręga rent richting de bal. Randal verovert de bal door een tackle van achteren. Randal probeert naar een medespeler te passen. Piatas is nu in balbezit. Piatas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bălţatu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvares probeert naar een medespeler te passen. Piatas is nu in balbezit. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Wojtasik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bălţatu geeft een hoge lob. Rzeźniczak is nu in balbezit. Randal onderschept slim de pass. Randal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - BZY CITY 8:0

88e minuut.
Alvares is nu in balbezit. Alvares speelt de bal door. Piatas rent richting de bal. Piatas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bălţatu met de inworp. Alvares heeft problemen om de bal te vangen. Alvares geeft de bal voor. Randal rent richting de bal. Randal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - BZY CITY 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZiomSquad 20%, BZY CITY 80%.
ZiomSquad - BZY CITY 9:0