Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BZY CITY ZiomSquad
Normal Tactiek 3.0
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 39.4
poor Schieten adequate
poor Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Szpręga met een sublieme pass. Eminov bereikt de bal nog maar net als eerste. Randal is nu in balbezit. Randal schiet op doel. Dmowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - ZiomSquad 0:1

9e minuut.
Randal rent richting de bal. Jakosz verovert de bal door een tackle van achteren. Bălţatu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălţatu geeft een hoge lob. Eminov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bălţatu onderschept slim de pass. Bălţatu speelt de bal door. Alvares is nu in balbezit. Alvares haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Eminov de bal onder controle te krijgen. Dmowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Białowąs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bălţatu geeft een lange en hoge pass. Randal is nu in balbezit. Randal draait met de bal, schiet en ... Dmowski bokst de bal weg.

19e minuut.
Inworp. Białowąs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bălţatu met een sublieme pass. Alvares is nu in balbezit. Alvares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bălţatu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvares met een sublieme pass. Randal is nu in balbezit. Eminov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Eminov kopt de bal weg. Daar is Wąsowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randal bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminov rent richting de bal. Eminov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Żygus met een sublieme pass. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu met een sublieme pass. Eminov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dmowski trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bălţatu met de inworp. Alvares geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Białowąs passt de bal met de wreef. Randal is nu in balbezit. Eminov rent richting de bal. Randal rent richting de bal. Randal draait met de bal, schiet en ... Dmowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Alvares bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - ZiomSquad 0:2

43e minuut.
Klungelig pakt Rzeźniczak de bal. Randal bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminov rent richting de bal. Eminov haalt uit met een fantastische trap. Dmowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - ZiomSquad 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BZY CITY 81%, ZiomSquad 19%.
BZY CITY - ZiomSquad 0:3

48e minuut.
Grzonek is nu in balbezit. Eminov verovert de bal door een tackle van achteren. Eminov met een sublieme pass. Randal rent richting de bal. Randal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălţatu probeert naar een medespeler te passen. Eminov rent richting de bal. Eminov draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Alvares bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvares geeft de bal voor. Szpręga probeert de bal aan de voet te houden. Randal bereikt de bal nog maar net als eerste. Randal haalt uit met een fantastische trap. Dmowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Randal is nu in balbezit. Randal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kowalec met een snelle inworp. Białowąs geeft een lange en hoge pass. Eminov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminov schiet op doel. Dmowski bokst de bal weg. Randal heeft problemen om de bal te vangen. Randal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - ZiomSquad 0:4

59e minuut.
Eminov verovert de bal door een tackle van achteren. Eminov passt de bal in één keer door. Białowąs is nu in balbezit. Randal rent richting de bal. Randal draait met de bal, schiet en ... Dmowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - ZiomSquad 0:5

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Białowąs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bălţatu met een sublieme pass. Randal is nu in balbezit. Randal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bălţatu passt de bal met de wreef. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eminov de bal. Eminov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Białowąs heeft problemen om de bal te vangen. Białowąs met een sublieme pass. Grzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminov verovert de bal door een tackle van achteren. Eminov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ponzo kopt de bal weg. Bălţatu probeert de bal met de borst te controleren. Bălţatu passt de bal in één keer door. Eminov heeft problemen om de bal te vangen. Eminov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rzeźniczak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Białowąs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Randal is nu in balbezit. Randal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Białowąs met een snelle inworp. Bălţatu is nu in balbezit. Bălţatu met een sublieme pass. Randal rent richting de bal. Randal schiet op doel. Paal! Dmowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Białowąs rent richting de bal. Białowąs geeft een hoge lob. Grzonek kopt de bal weg. Randal rent richting de bal. Randal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Randal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonek verovert de bal door een tackle van achteren. Eminov verovert de bal door een tackle van achteren. Eminov haalt uit met een fantastische trap. Dmowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Burzawa met een sublieme pass. Luśnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygus geeft een hoge lob. Eminov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BZY CITY 82%, ZiomSquad 18%.
BZY CITY - ZiomSquad 0:5