Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZiomSquad Benfika Izbica
3.0 Tactiek 18L
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 46.7
solid Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen very good


16e minuut.
Kaczmarski verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Białowąs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Randal is nu in balbezit. Randal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ursić kopt de bal weg. Gombrowicz geeft een lange en hoge pass. Randal is nu in balbezit. Randal draait met de bal, schiet en ... Vulpeş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Buitenspel voor Randal. Goede buitenspelval van de verdediging. Dembski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dubourg kopt de bal weg. Šulović rent richting de bal. Šulović schiet op doel. Novák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Białowąs geeft een lange en hoge pass. Nhật Dũng geeft een lange en hoge pass. Dubourg rent richting de bal. Dubourg haalt uit met een fantastische trap. Novák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - Benfika Izbica 0:1

32e minuut.
Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski geeft een lange en hoge pass. Dubourg kopt de bal weg. Šulović is nu in balbezit. Šulović haalt uit met een fantastische trap. Novák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Nhật Dũng geeft een hoge lob. Ursić kopt de bal weg. Nhật Dũng is nu in balbezit. Nhật Dũng geeft de bal voor. Dubourg krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Inworp. Šulović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nhật Dũng rent richting de bal. Nhật Dũng geeft een lange en hoge pass. Patiniotis krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

45e minuut.
Piatas rent richting de bal. Baimukhammedov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piatas raakt geblesseerd tijdens het duel. Bălţatu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gombrowicz geeft de bal voor. Randal bereikt de bal nog maar net als eerste. Randal haalt uit met een fantastische trap. Vulpeş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZiomSquad 56%, Benfika Izbica 44%.
ZiomSquad - Benfika Izbica 0:1

48e minuut.
Mullan is nu in balbezit. Mullan geeft een lange en hoge pass. Kaczmarski controleert de bal met de borst. Randal rent richting de bal. Randal draait met de bal, schiet en ... Vulpeş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Nhật Dũng geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bălţatu de bal onder controle te krijgen. Ursić is nu in balbezit. Patiniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Patiniotis schiet op doel. Novák bokst de bal weg.

62e minuut.
Gombrowicz speelt de bal door. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs geeft een hoge lob. Randal bereikt de bal nog maar net als eerste. Randal haalt uit met een fantastische trap. Vulpeş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZiomSquad - Benfika Izbica 1:1

63e minuut.
Klungelig pakt Patiniotis de bal. Patiniotis passt de bal zonder na te denken. Randal bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas rent richting de bal. Piatas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Nhật Dũng geeft een lange en hoge pass. Dubourg rent richting de bal. Dubourg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šulović haalt uit met een fantastische trap. Novák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrotă passt de bal met de wreef. Dubourg rent richting de bal. Dubourg schiet op doel. Novák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZiomSquad - Benfika Izbica 1:2

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šulović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nhật Dũng probeert naar een medespeler te passen. Dobrotă rent richting de bal. Dobrotă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gombrowicz geeft een lange en hoge pass. Randal kopt de bal weg. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas schiet op doel. Vulpeş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZiomSquad - Benfika Izbica 2:2

85e minuut.
Dobrotă geeft een hoge lob. Šulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šulović probeert naar een medespeler te passen. Dubourg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubourg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZiomSquad 47%, Benfika Izbica 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZiomSquad - Benfika Izbica 2:2