Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PARANIENORMALNI FC HydraGrzesio
Normal Tactiek Hydra
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 54.4
average Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen good


5e minuut.
Kopertowski rent richting de bal. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Białogłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi onderschept slim de pass. Guereschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PARANIENORMALNI - FC HydraGrzesio 0:1

8e minuut.
Studnicki probeert naar een medespeler te passen. Adamkiewicz rent richting de bal. Met opzet legt Staruchowicz zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Staruchowicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Staruchowicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

9e minuut.
Guereschi kopt de bal weg. Rakieta heeft problemen om de bal te vangen. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski draait met de bal, schiet en ... Hałapacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PARANIENORMALNI - FC HydraGrzesio 0:2

12e minuut.
Nizielski kopt de bal weg. Guereschi heeft problemen om de bal te vangen. Guereschi met een sublieme pass. Kopertowski heeft problemen om de bal te vangen. Kopertowski schiet op doel. Hałapacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guereschi rent richting de bal. Guereschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PARANIENORMALNI - FC HydraGrzesio 0:3

15e minuut.
Guereschi met een sublieme pass. Nizielski is nu in balbezit. Nizielski probeert naar een medespeler te passen. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Białogłowski rent richting de bal. Guereschi verovert de bal door een tackle van achteren. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi rent richting de bal. Guereschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Colatrella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colatrella speelt de bal door. Kopertowski rent richting de bal. Daar is Kopertowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopertowski draait met de bal, schiet en ... Hałapacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi draait met de bal, schiet en ... Hałapacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Rakieta de bal. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi haalt uit met een fantastische trap. Hałapacz bokst de bal weg. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży passt de bal met de wreef. Niwiński is nu in balbezit. Guereschi onderschept slim de pass. Guereschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chorąży zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nizielski rent richting de bal. Nizielski geeft een hoge lob. Kopertowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Colatrella probeert naar een medespeler te passen. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi passt de bal in één keer door. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Nizielski speelt de bal door. Colatrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Colatrella passt de bal zonder na te denken. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PARANIENORMALNI - FC HydraGrzesio 0:4

40e minuut.
Nizielski probeert naar een medespeler te passen. Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży met een sublieme pass. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PARANIENORMALNI - FC HydraGrzesio 0:5

42e minuut.
Rakieta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chorąży zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakieta is nu in balbezit. Guereschi verovert de bal door een tackle van achteren. Guereschi haalt uit met een fantastische trap. Hałapacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PARANIENORMALNI - FC HydraGrzesio 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PARANIENORMALNI 72%, FC HydraGrzesio 28%.
FC PARANIENORMALNI - FC HydraGrzesio 0:6

47e minuut.
Guereschi onderschept slim de pass. Guereschi geeft een hoge lob. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski schiet op doel. Hałapacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PARANIENORMALNI - FC HydraGrzesio 0:7

48e minuut.
Guereschi speelt de bal door. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski met een sublieme pass. Colatrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Colatrella haalt uit met een fantastische trap. Hałapacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PARANIENORMALNI - FC HydraGrzesio 0:8

50e minuut.
Nizielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizielski passt de bal in één keer door. Guereschi is nu in balbezit. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap. Hałapacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Inworp. Chorąży zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nizielski rent richting de bal. Nizielski schiet op doel. Hałapacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PARANIENORMALNI - FC HydraGrzesio 0:9

60e minuut.
Colatrella met een sublieme pass. Nizielski met een sublieme pass. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski draait met de bal, schiet en ... Hałapacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PARANIENORMALNI - FC HydraGrzesio 0:10

64e minuut.
Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży probeert naar een medespeler te passen. Guereschi is nu in balbezit. Nizielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizielski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Guereschi is nu in balbezit. Guereschi passt de bal met de wreef. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Guereschi heeft problemen om de bal te vangen. Guereschi probeert naar een medespeler te passen. Kopertowski rent richting de bal. Nizielski is nu in balbezit. Nizielski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizielski is nu in balbezit. Kopertowski met een sublieme pass. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PARANIENORMALNI - FC HydraGrzesio 0:11

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Adamkiewicz de bal onder controle te krijgen. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski passt de bal met de wreef. Guereschi rent richting de bal. Guereschi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Nizielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizielski speelt de bal door. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PARANIENORMALNI - FC HydraGrzesio 0:12

81e minuut.
Łęgosz passt de bal zonder na te denken. Colatrella rent richting de bal. Colatrella geeft een lange en hoge pass. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi draait met de bal, schiet en ... Hałapacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kopertowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PARANIENORMALNI - FC HydraGrzesio 0:13

85e minuut.
Nizielski rent richting de bal. Nizielski passt de bal in één keer door. Guereschi rent richting de bal. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PARANIENORMALNI - FC HydraGrzesio 0:14

88e minuut.
Nizielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizielski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guereschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guereschi geeft de bal voor. Rakieta heeft problemen om de bal te vangen. Hałapacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PARANIENORMALNI - FC HydraGrzesio 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PARANIENORMALNI 77%, FC HydraGrzesio 23%.
FC PARANIENORMALNI - FC HydraGrzesio 0:15